上一頁下一頁
發新話題

女友走晒光 睡155靚鮑158又現形162等位走光165事後167短褲露晒184最新!醉酒露點p191

收藏  |  訂閱
2.9k  903.6k

條連身裙咁貼身 想唔扯都幾難呀

引用:
原帖由 migge 於 2016-6-22 01:52 AM 發表 查看引用來源
條連身裙咁貼身 想唔扯都幾難呀
咁ching你有冇一路睇我條女啲相一路扯先

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-6-22 03:30 PM 發表 查看引用來源

咁ching你有冇一路睇我條女啲相一路扯先

唔好話睇相,睇文都餾出尼啦!

好想揸:smile_o06:
引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-6-18 01:52 PM 發表 查看引用來源
我之前個post條原圖link唔知做乜,真係搞佢唔掂。為表歉意,即刻出多個post俾大家睇!

我早排咪題過屋企想裝修嘅,之前又要去LA,又要去加拿大,所以一路都delay住先,直到今日終於叫咗師父上嚟度尺。 ...

大家早晨,我嘅技術又進咗一大步啦,今次呢單野真係包各位ching每人射幾鑊都唔得掂呀。

話算今朝醒咗就朦朦朧朧咁起身啦,點知起身一望我條女就舐嘢。。。。

條女瞓到成條睡裙扯高晒,成個patpat露晒出嚟。加上條咁挑釁性嘅黑色lace底褲。。。一朝早就俾我見到咁,仲要佢個咁正patpat, 試問世間上有邊個男人可以忍到?? 即刻硬過碌鐵,唔理三七廿一,走埋去慢慢玩佢個patpat啦。

終於撩到佢醒咗,依依哦哦咁問我做乜,又話要返工。我當然理L得佢,繼續狂攻佢patpat啦。一路發晒狂咁將佢個patpat又揸,又搓,又聞又錫咁。佢已經俾我搞到成個人軟晒,即刻將佢條挑釁性極之大嘅底褲扯落嚟,然後一野從後隊入去佢到推佢啦。

推呀推,推呀推!推到佢兩邊patpat肉啪啪聲咁響。兩邊patpat隨住我每下嘅撞擊力,撞到佢好似彈弓咁不停咁上下彈下,彈下。加埋條女嘅叫聲我已經把持唔住。即刻作最後嘅衝刺,瘋狂咁出盡力推佢!!!

啪啪啪!!!啪啪啪啪!!啪啪啪!!!
直到最後一0.00009秒先抽出嚟然後將我所有。。。。熱辣辣嘅子孫捨晒落佢個patpat上面。。。。正當我仲依然鉗住我條女,條仲半硬嘅JJ仲跳下跳下對住佢個patpat... 而條女亦都仲趴緊喺到回緊氣嘅時候。。。我望一望隔離。。。。。原來我部電話就喺正我側邊。。。我就靈機一觸。。。。。。。

俾大家睇下我條女俾我射到成個patpat都係嘅一刻。。。。

之後條女就入咗廁所快快趣沖涼。。。然後。。

就換衫趕返工。。。

射呀射,射她吧 :smile_30:

Ching 真係冇得頂,圖文並茂

但師兄之前好似好少真軍㗎

係咪今次條lace㡳太誘惑

CHING 你女友個PAT 仲靚過我老婆果個
你就正啦
引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-6-23 08:36 AM 發表 查看引用來源
大家早晨,我嘅技術又進咗一大步啦,今次呢單野真係包各位ching每人射幾鑊都唔得掂呀。

話算今朝醒咗就朦朦朧朧咁起身啦,點知起身一望我條女就舐嘢。。。。

http://i12.photobucket.com/al ...

有做運動,pat型係實d,請問原圖link有冇呢?係我就一定忍唔住射哂入去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆