上一頁下一頁
發新話題

主人既多水臭系 (更新: p.4,14,23<- 新端午節 號外) (相: p.7,12,19)

收藏  |  訂閱
395  55.2k

引用:
原帖由 grahmaker 於 2015-6-19 10:06 AM 發表 查看引用來源
師姐: 下次 update可以講多d你�下半身, 特別系你粒大西核, 到時等呢度d師兄可以再引到妳又再高潮~~:smile_47:
如果想post相(最好就有la :smile_40: ), 可以send 去sendspace之類�online storage, 再post條link出 ...
呵呵,你就想啦,梗係PO住打左格既屌下你地引先啦~ 覆得正個d先俾西相都未遲~~~

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-19 04:25 PM 發表 查看引用來源

呵呵,你就想啦,梗係PO住打左格既屌下你地引先啦~ 覆得正個d先俾西相都未遲~~~

曳呀你~係到引人

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-19 04:25 PM 發表 查看引用來源

師姐~ 我都想引下你啵!

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-19 16:25 發表 查看引用來源

呵呵,你就想啦,梗係PO住打左格既屌下你地引先啦~ 覆得正個d先俾西相都未遲~~~我仲有d再激d 嘅idea....等妳有update我就再引下妳

我仲有d再激 d嘅idea引你, 快d update la...講多少少你嘅下半身
師姐有無試過帶shelf bra出街? 即系嗰d得1/4 cup嘅bra....淨系可以托住波底, 遮唔到你對淫賤大lin頭同埋大乳暈...仲要出街前用口水整濕對lin頭再卒到大大粒, 再出面著件緊身tee凸點出街...

坐在辦公椅上偷偷地玩你

引用:
原帖由 grahmaker 於 2015-6-19 04:33 PM 發表 查看引用來源

我仲有d再激 d�idea引你, 快d update la...講多少少你�下半身
師姐有無試過帶shelf bra出街? 即系嗰d得1/4 cup�bra....淨系可以托住波底, 遮唔到你對淫賤大lin頭同埋大乳暈...仲要出街前用口水整濕對lin ...
一google見到d相,個西即刻好有反應縮左一下~

星期五晚,引版靜到呢。。。。。

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-19 09:12 PM 發表 查看引用來源
星期五晚,引版靜到呢。。。。。

仲有我陪你:smile_04:
P.S. 第一次喺呢個POST留言

引用:
原帖由 Oscar987 於 2015-6-19 04:31 PM 發表 查看引用來源

師姐~ 我都想引下你啵!
呵呵,點引呀~

:smile_o11:
引用:
原帖由 謊塘老師 於 2015-6-19 09:19 PM 發表 查看引用來源

仲有我陪你:smile_04:
P.S. 第一次喺呢個POST留言
d人夫做節呀~~~邊得閒貢上黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆