上一頁下一頁
發新話題

痛楚與快感-- With SP

收藏  |  訂閱
725  47.0k

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-26 06:28 PM 發表 查看引用來源

真係想益下妳
(講到真係益人咁)
:smile_19::smile_19: 6點幾就開始發夢AR你....

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-26 06:28 PM 發表 查看引用來源
唇厚,波 D CUP,PAT PAT OK 圓,GAP鬼知咩,毛..一定有KA LA ~~~ 隻眼 ..眼節毛LAW
聽到就差D射咗妳咁鬼正:smile_47::smile_47::smile_47:
我要射妳隻眼,潤下妳D眼捷毛先得

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-26 06:29 PM 發表 查看引用來源
E D 咪叫「ON」X「9」
我又嬲佢唔落,因為佢對我好好
不過自從知俾佢老公知道咗就冇得繼續囉:smile_35:

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-26 06:31 PM 發表 查看引用來源

聽到就差D射咗妳咁鬼正:smile_47::smile_47::smile_47:
我要射妳隻眼,潤下妳D眼捷毛先得
:smile_19: 我唔正的..... 一開始我都冇講過自己咩SIZE 咩樣.... 就知道一D 都唔係一個索女LAW :smile_35:

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-26 06:28 PM 發表 查看引用來源
唇厚,波 D CUP,PAT PAT OK 圓,GAP鬼知咩,毛..一定有KA LA ~~~ 隻眼 ..眼節毛LAW
有前有後又 hea 緊呀

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-26 06:30 PM 發表 查看引用來源

:smile_19::smile_19: 6點幾就開始發夢AR你....
鬼叫妳啱我FEEL咩
實有幻想架啦

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-26 06:33 PM 發表 查看引用來源

我又嬲佢唔落,因為佢對我好好
不過自從知俾佢老公知道咗就冇得繼續囉:smile_35:
一定KA LA  唔通你想叫佢玩MMF 咩.......:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-26 06:35 PM 發表 查看引用來源

鬼叫妳啱我FEEL咩
實有幻想架啦
算LA
你幻想下好了.....

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-26 06:34 PM 發表 查看引用來源
:smile_19: 我唔正的..... 一開始我都冇講過自己咩SIZE 咩樣.... 就知道一D 都唔係一個索女LAW :smile_35:
都係果句,正唔正因人而已嘅啫:smile_47:

引用:
原帖由 summatime 於 2012-8-26 06:34 PM 發表 查看引用來源

有前有後又 hea 緊呀
應有既有.. 應冇既都有D ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆