上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  67.0k

通常係玩 qq game 識 qq 定係係 chayroom 度識 d qq o架??

引用:
原帖由 leonjs2 於 2006-6-8 05:30 PM 發表

未呀....正在溝中,龍華人仕
C兄~~~希望你食到

引用:
原帖由 hkcmkit 於 2006-6-7 03:11 PM 發表

按print screen 個制跟住貼落小畫家就得
唔該晒,:smile_24::smile_24:

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-7 11:13 PM 發表

要看看妳是那個版喔
2004同2005係唔同嫁
我是2005版的

引用:
原帖由 leonjs2 於 2006-6-8 02:51 AM 發表
第一次試貼QQ女
好想比絛jj佢賴呀

各位好,我係一個新不過全部都係d人,依排無聊都試玩緊qq....唔知大家喜唔喜迎我一齊討論呢..呵:smile_15:
我就係交友中心寫左自己真野..22歲....話自己做文員...四千至八千一個月..
日日都係有十幾人加.,..17-22的女仔..全部都好似有正當職業,學生咁...唔似你地add果d有乜骨女既..點解咁既..想睇下係點都唔得:smile_35:仲有其實佢地係骨女果d係咪會自己講的呢??仲有點先可以知食唔食到架...好似玩極都無乜進展咁:smile_39:
仲有有d女會叫我俾電話佢...你地會唔會俾架??玩cam你地又會唔會玩的呢??:smile_41:

電話就唔啦......會好煩

引用:
原帖由 艦長 於 2006-6-8 11:40 PM 發表
電話就唔啦......會好煩
師兄有無俾過呢????會有幾煩呢...有無人試過啊??

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-8 10:44 發表

最容易ADD同食的QQ就係23以上, 佢地一般係想搵D年紀大D的男人!
師兄好內唔見妳 wo
昨晚去左邊呀

引用:
原帖由 TAKY1981 於 2006-6-8 14:09 發表
依家貼出黎既QQ女號碼都係向深圳同廣州地區~~靚唔靚就見人見至啦~
251943418  出住咁多先~~反應好再加~~
朋友唔好 so  出qq   no.呀
會減分嫁,問人原唔原之後 pm比佢會好d:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆