上一頁下一頁
發新話題

Jannie的秘密花園 - 人生最大的侮辱

收藏  |  訂閱
580  52.1k

不過做得咁,,,佢地都唔預會有下次啦,,,
除非係你愛上左呢樣野搵番佢者:smile_o08:

引用:
原帖由 JannieYellow 於 2011-10-29 12:16 PM 發表 查看引用來源

唔....一來佢留唔耐,二來佢可能預左冇下次,所以就一去去盡d。
我覺得有d男仔係會幻想個個女仔都係勁淫, 好似一定要俾佢扑咁

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2011-10-29 12:19 PM 發表 查看引用來源

咁呢d玩玩下既, 點玩到十幾次wo
咁唯有睇佢既廚藝留唔留得住妳囉~

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2011-10-29 12:21 PM 發表 查看引用來源

我覺得有d男仔係會幻想個個女仔都係勁淫, 好似一定要俾佢扑咁
可能會架,,,:smile_o11:
d人睇引板睇得多:smile_o10:
睇上腦嘛:smile_o01:

引用:
原帖由 JannieYellow 於 2011-10-29 12:19 PM 發表 查看引用來源

兩睇。如果佢純粹吹水/或者係俾人chok佢講,即係有心人算冇心人,我會冇咁介意。
但如果情況係個賤人講明話約左我,而我個ex主動話我點點點,我就會好嬲。

不過都係果句,求證唔到。
咁又係, 都求證唔倒, 過左去算數
不過睇黎呢件事妳好深刻, 隔左咁耐仲記得咁清楚

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2011-10-29 12:21 PM 發表 查看引用來源

我會咁睇.... 每個女仔都會有正常同淫既一面
就算幾正經既女仔, 對住自己有feel既人, 都會有想要既一刻
問題係.... "你"係咪可以令佢肯俾妳睇佢呢一面既人囉

引用:

或者咁理解,有d人以為佢地可以conquer一個女性,conquer之後就個個女人都會好似三級片女角咁樣舞。

回覆 319# 的帖子

求証到,知道答案咪又係唔開心。

過去由它過去,努力未來!

引用:

比佢扑唔係問題..你睇jannie都比la..不過有d野人家唔玩就應該尊重下..咁玩起上來都開心放心安心

引用:
原帖由 JannieYellow 於 2011-10-29 12:25 PM 發表 查看引用來源

或者咁理解,有d人以為佢地可以conquer一個女性,conquer之後就個個女人都會好似三級片女角咁樣舞。
really sorry to hear that,hope u r ok~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆