上一頁下一頁
發新話題

~生~少年性事事件簿~Michelle part11已出 p1

收藏  |  訂閱
3.0k  65.0k

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-20 03:57 AM 發表 查看引用來源
唔係唔好  但你唔係
其實我都係住係公屋到~~~風水又好~~好過搵風水陳~~

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-20 03:56 AM 發表 查看引用來源
佢係咪有條友借左去荷甲? 好似OK
日本乙組的球員買入黎, 去左荷甲燕豪芬, 叫做宮山亮, 踢左翼位

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 03:59 AM 發表 查看引用來源
我無留意到:smile_o03::smile_o03:
宮市亮。。。。。。。

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 04:00 AM 發表 查看引用來源
你話係咪係

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 04:00 AM 發表 查看引用來源
超懷念住公屋的日子... 婆婆湊大的時候

不過依家住的地方都好滿意...  如果有車仲正... 大部份高速公路同埋隧道十五分鐘就去到

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-20 03:59 AM 發表 查看引用來源

所以費 Sir Vs 摩佬.. 有時可以話係賤格鬥賤格
摩佬都話想返英超

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-20 04:01 AM 發表 查看引用來源
你話係咪係
半買既公屋又算唔算係公屋呢?

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-20 04:02 AM 發表 查看引用來源

超懷念住公屋的日子... 婆婆湊大的時候

不過依家住的地方都好滿意...  如果有車仲正... 大部份高速公路同埋隧道十五分鐘就去到
由邊到去邊到先

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 04:03 AM 發表 查看引用來源
摩佬都話想返英超
早前有報道指[url=]摩連奴
[/url]與球會高層華丹奴不和,更言之鑿鑿表示摩帥將於季後離隊。不過,該名已兩奪[url=]歐冠盃
[/url]的主帥日前重申,他覺得自己已完全掌管皇馬的一切,並希望留在球隊直至合約完結。「假若他們不主動解僱我,我自然會留下。」摩連奴對Radio Cope表示。
「當我起初決定簽下四年合約時,我當然希望一直執教直至合約完結。」
「當你離開一隊如國米般的球隊而轉教皇馬,你是不會只期望執教一年的。」
「我絕對想留下來。如果球隊上下一心,那明顯地我必會繼續執教。」
當被問到在將來會否帶領任何[url=]國際米蘭
[/url]的「死敵」時,摩連奴的答案簡單又直接。
「當帶領過國米後,我是絕對不能成為[url=]祖雲達斯
[/url]的教練,因為我每次執教均為球隊付出我的全部,這令我不能再為那些球會的最大敵人賣命。」
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 04:03 AM 發表 查看引用來源
摩佬都話想返英超
最攬憎 d 老細足球 ~ ~ ~撐摩佬回流... 最好就係費Sir 退休... 摩佬教曼聯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆