上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 31

收藏  |  訂閱
3.1k  65.0k

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-26 11:48 AM 發表 查看引用來源

就係囡囡話咩都唔洗先煩!佢話請我去佢屋企唔係為左E D野,我個人到就OK...:smile_41:
一係就好似van仔話比點錢佢爸媽買野食囉~囡囡係邊度人呀:smile_41:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-26 11:50 AM 發表 查看引用來源

你想多左者 :smile_30:
我都比左紅包bb過年喇:smile_o09:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-26 11:52 AM 發表 查看引用來源

一係就好似van仔話比點錢佢爸媽買野食囉~囡囡係邊度人呀:smile_41:  
安徽人…再問下囡囡先

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-26 11:54 AM 發表 查看引用來源

你好錫bb呀

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-26 11:54 AM 發表 查看引用來源

者係BB今年表現好有花紅 :smile_30:

3441 仲早晨!all good
引用:
原帖由 ykw3441 於 26-1-2011 09:11 發表 查看引用來源
早晨, 樓上3位外國人:smile_o15:

引用:

禾老婆都問我今年有冇紅包比佢....我話睇下老細有冇花紅比我先 :smile_13:

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-26 11:56 AM 發表 查看引用來源

你好錫bb呀
係咁易封一舊水紅包啫~我出黎玩既原則係好黎好去~最緊要大家都開心~做到2嬴:smile_o12:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-26 11:57 AM 發表 查看引用來源

者係BB今年表現好有花紅 :smile_30:
係呀~佢每次做服務都做到好足~矛偷懶~吾會似熟賣熟~真係好抵鍚架:smile_o09:

你知吾知安徵人鍾意啲咩架~幫下東尼啦~我知佢想買禮物過去的~始終兩手fingfing吾係咁好既:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-26 11:59 AM 發表 查看引用來源

禾老婆都問我今年有冇紅包比佢....我話睇下老細有冇花紅比我先 :smile_13:
就算矛花紅都係咁易比少少啦~心意黎之麻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆