上一頁下一頁
發新話題

3.12~~~~~~~~星期六CA派對

收藏  |  訂閱
621  33.9k

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-12-21 11:19 PM 發表 查看引用來源

冇得收早, 淨係得冬至同除夕收早. 怪雞到死.
還差那半天......咁真俾公司激死.......但冇計啦

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010/12/21 11:47 PM 發表 查看引用來源

還差那半天......咁真俾公司激死.......但冇計啦http://i.188channel.com/d/image ...
邊有半天? 就算係收早都係收4:00pm, 真係算到盡.:smile_39:

團費多少,怎樣去?怎樣找你?

24號夾公仔唔錯.......

引用:
原帖由 playplayja2 於 2010-12-22 08:30 AM 發表 查看引用來源
24號夾公仔唔錯.......
有興趣24號的朋友,請與shinglee聯絡!:smile_o08:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-21 05:24 PM 發表 查看引用來源
祖哥,睇嚟你都要搵個義工田長先得嗱!!!

:smile_46: :smile_46: :smile_46:
W小姐話今個月唔夠房,叫我幫忙向你作出呼籲!嗱................我呼籲了耶:smile_o11:

引用:
原帖由 shinglee 於 2010-12-21 08:39 PM 發表
JOE哥呢個PARTY勁多人....又是一場腥風血雨既晚上喇~~~JINGLE BELL~~~
By the way, 有無CHING想平安夜上去玩啊??????人少少都OK架~
搵我啦!!!

:smile_04: :smile_04: :smile_04:

今日搵你?北上?

引用:
原帖由 以股相依 於 2010-12-21 11:33 PM 發表
請問收費方面2-6-8或3-7-10即係點計......?
好似係 2-6-8 or 3-8-10喎師兄!!

:smile_46:

引用:
原帖由 nana_fishball 於 2010-12-22 11:34 AM 發表 查看引用來源
今日搵你?北上?

佢日日都得架!千其唔好大佢呀!:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆