上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  51.6k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 04:28 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 比d心機去奶啦~~
我小你...:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 04:30 PM 發表 查看引用來源

我小你...:smile_o03:
:smile_o10: 我都話唔要男人咯!

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 04:33 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 我都話唔要男人咯!
唉...個心比2個人支配哂...做咩都冇心機...衣家:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 05:06 PM 發表 查看引用來源

唉...個心比2個人支配哂...做咩都冇心機...衣家:smile_o03:
:smile_o01: 早就話架啦~~美人窩原是英雄塚~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 05:11 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 早就話架啦~~美人窩原是英雄塚~~
贊成...不過係要跌下先會痛....:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 05:15 PM 發表 查看引用來源

贊成...不過係要跌下先會痛....:smile_o03:
:smile_o06: 生命誠可貴~~愛情價更高~~若為自由殉~~兩者皆可拋

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 05:21 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 生命誠可貴~~愛情價更高~~若為自由殉~~兩者皆可拋
如果咁落去~~遲早跳樓死~~如果佢覆我~~心情好好多:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 05:29 PM 發表 查看引用來源

如果咁落去~~遲早跳樓死~~如果佢覆我~~心情好好多:smile_o01:
理西企咁多喎~~演咗先講啦~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 05:35 PM 發表 查看引用來源

理西企咁多喎~~演咗先講啦~~
巧...今晚去演下酒先...醉左唔洗煩:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 05:36 PM 發表 查看引用來源

巧...今晚去演下酒先...醉左唔洗煩:smile_o01:
坐多幾條女喎~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆