上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  45.0k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 05:54 PM 發表 查看引用來源

哼!冇假放:smile_27: 講大話...SMS都唔覆...里可以死心了:smile_42:
但係聽講真係得M到先有假放咋喎....我去咁多次...佢次次都有返工...唔似吹水喎:smile_o03:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 05:52 PM 發表 查看引用來源

咁不如直接問企how much per day?
佢要恋愛FEEL呀:smile_42:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 05:54 PM 發表 查看引用來源

人地辛苦揾錢~~為家為鄉為黨為國~~你明咩?:')

你就爭錢去叫g? 你話人地典睇你呢?:smile_39:
咁呢樣野我知...但係佢可以為家為鄉為黨為國出黎做...佢好唔到去邊

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 05:56 PM 發表 查看引用來源

佢要恋愛FEEL呀:smile_42:
可以咁講...用錢買返黎既...反而可能會更珍惜....

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 05:53 PM 發表 查看引用來源

我就係唔想明買明賣....如果你話放假出去玩...你想要咩都得...因為果陣唔係客既身份...我當係我陪你又好你陪我都好...
你唔想唶~~不過人地想呢~~:smile_45:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 05:57 PM 發表 查看引用來源

你唔想唶~~不過人地想呢~~:smile_45:
我相信如果佢放假我約佢佢肯出黎應該唔會同我開價掛:smile_o14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 05:56 PM 發表 查看引用來源

咁呢樣野我知...但係佢可以為家為鄉為黨為國出黎做...佢好唔到去邊
你又唔好咁講~~唔少都係為屋企而出黎做架~~窮有西計呀?

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 05:54 PM 發表 查看引用來源

哼!冇假放:smile_27: 講大話...SMS都唔覆...里可以死心了:smile_42:
企下次会同企講 企中意d年纪大既 5中意揪仔放學

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 05:53 PM 發表 查看引用來源

我就係唔想明買明賣....如果你話放假出去玩...你想要咩都得...因為果陣唔係客既身份...我當係我陪你又好你陪我都好...
儍仔! 就算比你出到街.你當佢係女朋友.佢刀依然當你係客一個.只不過多了一個字"熟"客:smile_42:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 05:58 PM 發表 查看引用來源

我相信如果佢放假我約佢佢肯出黎應該唔會同我開價掛:smile_o14:
:smile_45:  希望唔會啦~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆