上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  50.4k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-27 04:28 PM 發表 查看引用來源

我想問你匯美啲女你覺得得吾得呀,同埋係咪行345呀,房198呢,我好耐冇去過lu:smile_o15:

我聽聞呢個場冇桑拿牌,所以成日比人查,你有冇收到料呀:smile_41: :smile_14:
我個人認為有陪份OK...我次次去都係3,4...冇5....我覺得3果批重正過4果托...房就係你講果個價...個埸我聽我D FD講話OK安全喎...我去咁多次都矛事:smile_o11:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-27 04:24 PM 發表 查看引用來源

呢個方法都有d屈機feel喎:smile_30:
係直頭屈機...對新手一流...99%中...D唔係打開既...一比人屈埋埸就死擋等機會...果個時候咪一個隱藏飛埋去囉...:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-27 04:35 PM 發表

有HI所謂...係咪黎...8月頭...其中一日...等我出左糧...即上...即日來回...我第2日正常都要返工...我請你...但你幫我比我果份...有冇問題?:smile_o11:
:smile_o13: 建議非常好~~不過你無糧出點算先??

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-27 04:38 PM 發表 查看引用來源

:smile_o13: 建議非常好~~不過你無糧出點算先??
呢個問題絕對唔會發生係我身上...:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-27 04:38 PM 發表

呢舍 問題絕對唔會發生係我身上...:smile_o11:
:smile_o10: 不過"問題"總係出係你口上呢~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-27 04:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 不過"問題"總係出係你口上呢~~
我把口又發生咩問題?:smile_o01: 條利太勁?撩親你?:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-27 04:46 PM 發表

我把口又發生咩問題?:smile_o01: 條利太勁?撩親你?:smile_o11:
你撩返你隻乾包喇~~:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-27 04:49 PM 發表 查看引用來源

你撩返你隻乾包喇~~:smile_o01:
我冇講過話我鐘意玩乾包囉...係你講架囉:smile_o16:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-27 04:34 PM 發表 查看引用來源

咁冷藏定d貨先囉~:smile_o10:
冰鮮始終都差d喎:smile_45:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-27 04:52 PM 發表 查看引用來源

冰鮮始終都差d喎:smile_45:
佢鐘意用冰鮮JJ...你理得佢姐:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆