上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.0k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 06:45 PM 發表 查看引用來源

我依家問緊政府牙醫睇吓排得耐吾耐囉:smile_38:
去靈實診所 :smile_38:

預約 最多幾日

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 06:28 PM 發表 查看引用來源

嘩,蛀左兩年幾,可能要開刀喎,依家開始痛,你有冇諗住睇牙醫呀:smile_14:
普通柱左 補番就得啦

智慧牙 唔痛 果隻就5洗 mok

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-8 06:32 PM 發表 查看引用來源

新仔包皮過長都痛左幾十年啦

禾5大大力 插到反 都5痛既 :smile_39:

所以 禾5坐蓮 :smile_27:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-8 02:06 PM 發表 查看引用來源

我放工都去.......邊間好D???
上面我提過既
有個 "水"字 都遂間去試下啦 :smile_30: 都係大場幾新 幾好hea 既

另 東方棕泉 口碑都5錯 香港人開既

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 02:10 PM 發表 查看引用來源
多謝你呀煎煎,很可惜我是隱藏角色,否則的話我一定帶你去cp玩:smile_o06:
你果衰仔包 :smile_22:

你帶cap帽 口罩 咪得law :smile_44:

e+ 你肯帶 禾刀矛時奸 :smile_42:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-7-8 02:21 PM 發表 查看引用來源
些些煎煎,我就系以後一支公了。
你的info 好有用

放心啦 :smile_38:

你去多幾次 巧快沉 :smile_30:

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-9 04:38 AM 發表 查看引用來源

你果衰仔包 :smile_22:

你帶cap帽 口罩 咪得law :smile_44:

e+ 你肯帶 禾刀矛時奸 :smile_42:
糸呀,成日响報紙見到法庭新聞,帶cap+囗罩,果個咪糸,龍兄囉

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-9 07:54 AM 發表 查看引用來源

糸呀,成日响報紙見到法庭新聞,帶cap+囗罩,果個咪糸,龍兄囉

濃哥 可能 係 社會賢達 呢 :smile_40:

5想比禾地D窮西 G道 企尊貴既身份 :smile_34:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-8 08:11 PM 發表 查看引用來源

書裡云:佛門有八萬四千度,其實不止的,只要你有心,它定必為你而開

如果要熟讀佛經,咁咪要幾年時間囉:smile_13:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-7-8 10:57 PM 發表 查看引用來源
唉....因乜解究...咁早就冇人....:smile_o13:
169,有咩想講呀:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆