上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  52.9k

仲有幾日放監,好期待 ,
最緊要係叫埋個pk wong上黎,
剎佢老味十三張,有仇報仇 ,
輸到佢冇錢番落去

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-4-27 05:14 PM 發表 查看引用來源
仲有幾日放監,好期待 ,
最緊要係叫埋個pk wong上黎,
剎佢老味十三張,有仇報仇 ,
輸到佢冇錢番落去
好!!!!!我地一於五月圍:smile_22: ....要佢輸剩低條底庫

kick ass個小妹妹好正=.=
Chloe Moretz...唔通我開始有戀童.....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 冷傷風 於 2010-4-28 09:46 AM 發表 查看引用來源
kick ass個小妹妹好正=.=
Chloe Moretz...唔通我開始有戀童.....:smile_30: :smile_30:
我都係呀 .....

真係好撚正呀...

我等緊佢發育完成呀:smile_47:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-4-29 01:57 AM 發表 查看引用來源

我都係呀 .....

真係好撚正呀...

我等緊佢發肯呀:smile_47:
哗...你地好變態呀!!!咁樣同Mj,ray,peter.............啊john有咩分別呀?!!!咁遲D叫雞沖涼咪同我搶女囉:smile_29: ,不過你唔洗等啦,佢巳發育完全啦,..如果嚟D女大波就唔可愛啦,..你要大波,不如美子!!!!:smile_55: 又要大婆又要可愛,出嚟做雞又唔要隨便,出嚟浦又要正經女仔,又要馬兒好................................................:smile_51:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-4-29 10:16 PM 發表 查看引用來源
哗...你地好變態呀!!!咁樣同Mj,ray,peter.............啊john有咩分別呀?!!!咁遲D叫雞沖涼咪同我搶女囉:smile_29: ,不過你唔洗等啦,佢巳發育完全啦,..如果嚟D女大波就唔可愛啦,..你要大波,不如美子!!!!: ...
幻想下0者...:smile_13:

唉:smile_39:
革命尚未成功,
五月圍查,變左五月肥查,:smile_27: :smile_27: :smile_27:
西黑証發作:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 麻醉 於 2010-4-25 12:56 PM 發表 查看引用來源
師兄請問去開新地玩d人係咪轉左去麗豪同新世纪玩呀唔該
私兄,算小弟孤聞,請問麗豪同新世纪係咩場? 玩d乜?

引用:
原帖由 fxckin 於 2010-5-3 10:28 PM 發表 查看引用來源

私兄,算小弟孤聞,請問麗豪同新世纪係咩場? 玩d乜?
仁k

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-4-29 22:16 發表 查看引用來源
哗...你地好變態呀!!!咁樣同Mj,ray,peter.............啊john有咩分別呀?!!!咁遲D叫雞沖涼咪同我搶女囉:smile_29: ,不過你唔洗等啦,佢巳發育完全啦,..如果嚟D女大波就唔可愛啦,..你要大波,不如美子!!!!: ...
不如美子??...但听講美子很難才可吃的啊....:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆