上一頁下一頁
發新話題

31號星期四(逃園除夕夜)1號星期五(五月瓜元旦夜)2號星期六(軍匯光豬或麗豪)

收藏  |  訂閱
395  18.3k

引用:
原帖由 CP-TERRY 於 2009-12-30 02:46 PM 發表 查看引用來源

關我咩事?.....我收山好耐:smile_45:
無可能既
識你咁耐不停咁話收山...
聽到我厭呀

引用:
原帖由 CP-TERRY 於 2009-12-30 02:46 PM 發表 查看引用來源

八月尾你生日果次已經同我講話收山, 不過之後幾乎個個星期都見到你...

你既收山有幾堅, 大家心中有數啦 :smile_45:

引用:

佢唔見咗個細佬就收山啦:smile_44:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-12-30 04:34 PM 發表 查看引用來源
咁咪要搵條女黎,吸走佢細路?:smile_o10:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2009-12-30 03:22 PM 發表 查看引用來源

無可能既
識你咁耐不停咁話收山...
聽到我厭呀

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-12-30 03:55 PM 發表 查看引用來源

八月尾你生日果次已經同我講話收山, 不過之後幾乎個個星期都見到你...

你既收山有幾堅, 大家心中有數啦 :smile_45:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-12-30 04:34 PM 發表 查看引用來源
你班友仔......我講一句, 駛唔駛個個都追住黎小.....
:smile_o16:

引用:
原帖由 CP-TERRY 於 2009-12-30 06:11 PM 發表 查看引用來源

你班友仔......我講一句, 駛唔駛個個都追住黎小.....
:smile_o16:
你唔收山,就無人小你架啦!:smile_o05:

[quote]原帖由 CP-COPY 於 2009-12-30 07:09 PM 發表 查看引用來源
你唔收山,就無人小你架啦!:smile_o05: [/quote

佢邊度收到山呀, 收皮就有佢份~~~:smile_14:

Sorry Copy ~ One of my friend release aeroplane ~ so just leave it ~ thx ~!!

31號一位呀!
唔該copy 兄!!:smile_44:

教主又去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆