上一頁下一頁
發新話題

31號 大除夕 DJ 之夜 [ 對於報唔到名既師兄致歉 ]

收藏  |  訂閱
647  17.8k

早晨一推

斷續支持.......:smile_o01:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-12-19 11:29 PM 發表 查看引用來源

架又唔係架講.................一句76MAN都可能發生血案.....:smile_o16:
一個唔該MARK佢喎..............:smile_o14:
血案

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-21 09:17 AM 發表 查看引用來源
早晨一推

斷續支持.......:smile_o01:

連你都寵壞佢地 ......佢地都上D台

引用:
原帖由 ray07 於 2009-12-19 03:34 PM 發表 查看引用來源
重有冇咁多正dj點可以一人二個咁多:smile_38:
你邊次過來無靚靚dj替你添酒......怕阿嫂呷醋咋:smile_15:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-12-19 11:27 PM 發表 查看引用來源

唔可以預約GA咩.....會唔會到時比人MARK哂GA:smile_41:
過魅力十字路口招工:smile_35:

引用:
原帖由 dk1965 於 2009-12-19 03:49 PM 發表 查看引用來源
路過幫手推一推

本來諗住過黎友情一推就算,點知新例係唔得,仲分分鐘累樓主個post沉底,惟有無厘頭9甘打番一百幾拾字,真係以后點入黎打招呼呢,下下回覆一個post都3-5-7分鐘,到時又 ...
回帖仲詳細過出帖

早晨!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-12-21 10:27 AM 發表 查看引用來源
早晨!:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
唔準講早晨,唔準講粗口,唔準講器官

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-12-21 10:34 AM 發表 查看引用來源

唔準講早晨,唔準講粗口,唔準講器官
吳題鹵帽!

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-12-21 10:16 AM 發表 查看引用來源

連你都寵壞佢地 ......佢地都上D台
早晨費老爺

早晨呀

早晨:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆