上一頁下一頁
發新話題

中山友 @ 十二月有個飯局 PART III

收藏  |  訂閱
1.5k  32.5k

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-10 02:25 PM 發表 查看引用來源
各位中山友

下午好呀:smile_38:
狼兄好啊 :smile_o15:

引用:
原帖由 Maybach 於 2009-12-10 03:13 PM 發表

狼兄好啊 :smile_o15:
唔水加個    "兄"  字得嗎:smile_13:

企地個個叫禾做淫郎:smile_42:

下午好呀

MAY MAY:smile_38:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-10 03:07 PM 發表 查看引用來源

軟鞭每一天    ....個名改得幾好喎  
又係你D FD 呀?:smile_03: :smile_03: :smile_03:

各位巧:smile_o01:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-8 06:09 PM 發表 查看引用來源
中山友 @ 十二月飯局 PART III

日期 12月17日 星期:四
時間:  8時
地點: 晚飯 > 中山飯堂
       KTV > 車輪王嗰間

費用:  由於版規列明,團費請 PM 小弟查詢 !!!

有性趣師兄: 請於版面報名 及P. ...
晚年遊俠有要事外遊:smile_o10:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-12-10 03:23 PM 發表
又係你D FD 呀?:smile_03: :smile_03: :smile_03:  
入得嚟哩個貼:smile_o13:

禾係咪都搭兩句傘架啦:smile_o05:

是敵是友......又如何:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 我的回憶最愛她 於 2009-12-10 03:31 PM 發表

係呀:smile_o13:

師兄

有咩可以幫倒吖:smile_o10:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-10 03:33 PM 發表 查看引用來源

入得嚟哩個貼:smile_o13:

禾係咪都搭兩句傘架啦:smile_o05:

是敵是友......又如何:smile_o06: :smile_o06:
無錯:smile_o12:

引用:
原帖由 我的回憶最愛她 於 2009-12-10 03:31 PM 發表

十五日後返嚟喇:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-10 03:34 PM 發表 查看引用來源

係呀:smile_o13:

師兄

有咩可以幫倒吖:smile_o10:
問吓:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆