上一頁下一頁
發新話題

2月10日 天字HK團年飯局~~(*天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
765  31.2k

引用:
原帖由 冷傷風 於 2009-11-25 10:53 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈:smile_30:
搞離搞去,又咪搞返條舊菜  
如果條舊菜有固定對象準備結婚而又叫到佢出黎友誼波! 哩個難度高唔高?:smile_o01:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-11-25 07:21 PM 發表 查看引用來源

,
如果條舊菜有固定對象準備結婚而又叫到佢出黎友誼波! 哩個難度高唔高?:smile_o01:
啊大,你好有見地,講得又有point,....如果條女结左婚,生埋仔,又有錢,每次偷食完仲有得醒,就仲有滿足感,....

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-11-25 07:21 PM 發表 查看引用來源

咁似講緊你既??...哥真係高手喎…

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-11-25 08:11 PM 發表 查看引用來源
啊大,你好有見地,講得又有point,....如果條女结左婚,生埋仔,又有錢,每次偷食完仲有得醒,就仲有滿足感,....
仲要條女5-60歲

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-11-26 04:18 PM 發表 查看引用來源

咁似講緊你既??...大哥真係高手喎…
大哥哩d先叫情聖,大哥指教吓細佬好woo:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-11-25 05:11 PM 發表 查看引用來源

連你都笑人....:smile_13:
冇人笑你喎,正所謂#好馬先必回頭草#嘛:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

news
"手搶情人"原來係有仔既:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

[quote]原帖由 石黑幸四郎 於 2009-11-26 06:32 PM 發表 查看引用來源
news
"手搶情人"原來係有仔既:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03: [/quote邊个係手搶情人丫請問,....其實你想講(搶手..定,手槍,定真係有个手搶情人)....意思係咪用手,搶返離嘅情人呢???:smile_41:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-11-26 07:04 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 石黑幸四郎 於 2009-11-26 06:32 PM 發表 查看引用來源
news
"手搶情人"原來係有仔既:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03: [/quote邊个係手搶情人丫請問 ...
係"手槍"先真

幾時有呀party呀?:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆