上一頁下一頁
發新話題

我好中意買唔同款式ge underwear ga xd有相ps唔好pm我,pm爆左!31/8更新了,多

收藏  |  訂閱
649  127.2k

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2009-8-4 11:18 AM 發表 查看引用來源

唔洗你幫我打機機...只係跟我返屋企就得啦:smile_o01:
唔該搵人call白車,送呢位人兄去青山~謝

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 11:19 AM 發表 查看引用來源

唔該搵人call白車,送呢位人兄去青山~謝
咩啵...人家都係想見你者:smile_o03:

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2009-8-4 11:15 AM 發表 查看引用來源

b豬唔夠你果面多人:smile_o10:
你仲好講仲唔返去我成徵個帖度,今日內要吹爆佢呀~
你點做野架~仲有呀,在簽名欄加返加句呀....:smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-4 11:23 AM 發表 查看引用來源

你仲好講仲唔返去我成徵個帖度,今日內要吹爆佢呀~
你點做野架~仲有呀,在簽名欄加返加句呀....:smile_47:
邊句唷...我無房我唔制:smile_o03:

引用:
原帖由 arming6700 於 2009-8-4 11:14 AM 發表 查看引用來源

甘咪同你一樣?
我條腰唔幼架,羅又大,點夠阿妹咁索呢???

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2009-8-4 11:24 AM 發表 查看引用來源

邊句唷...我無房我唔制:smile_o03:
個個職員都有啦依家......除左candy個簽名檔太大加唔到......
b豬鋪文員/財務
照make copy打落去啦~:') :')

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 11:14 AM 發表 查看引用來源

其實好多cm都係傾緊計,
搞到好似好多人咁,
假象而已
有人吹下咪好囉~:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-4 11:25 AM 發表 查看引用來源

我條腰唔幼架,羅又大,點夠阿妹咁索呢???
但你又波大大...一隻手又渣唔晒:smile_o06:

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2009-8-4 11:22 AM 發表 查看引用來源

咩啵...人家都係想見你者:smile_o03:
你好嚴重呀...搵人拖佢出去斬

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-4 11:26 AM 發表 查看引用來源

個個職員都有啦依家......除左candy個簽名檔太大加唔到......
b豬鋪文員/財務
照make copy打落去啦~:') :')
我都加唔到落去:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆