上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第24回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY

收藏  |  訂閱
1.5k  27.0k

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-31 04:55 PM 發表 查看引用來源

無錯...你Baby講得啱
你好掛住我baby 咁喎:smile_o10:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-31 04:47 PM 發表

:smile_24: :smile_24: 係佢眼中..我同QQ可能都不在佢眼內~~~算啦....
唔係眼內, 係放係心內.....
唔好咁喇.... 乖....

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-31 04:58 PM 發表 查看引用來源

你好掛住我baby 咁喎:smile_o10:
你BABY就好啦..甘多人掛住..........我都無:smile_24:

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-31 04:56 PM 發表 查看引用來源

24 hours per day,
7 days per week
2 hours response.....

我的service level.....
我既sevice level 係 80% within 20 sec

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-31 04:51 PM 發表

原來已經去到呢個地步架喇
你太遲啦.....

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-31 04:57 PM 發表 查看引用來源

我記得有一隻可愛得黎又帶點on 9 架, 唔知o個隻係唔係你黎架呢
向邊樹會見到呀??
唔係今晚呀

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-31 04:57 PM 發表 查看引用來源

憑我一個, 好過無呀...... 頂住先啦.....
你頂唔頂得住架

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-31 04:59 PM 發表 查看引用來源

唔係眼內, 係放係心內.....
唔好咁喇.... 乖....
:smile_24: 真既..我仲諗住你唔放我在眼既...今晚我就叫龍蝦一人一隻..食窮你TIM~:smile_24:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-31 04:59 PM 發表 查看引用來源
你BABY就好啦..甘多人掛住..........我都無:smile_24:
咁比你做我既sweetheart 喇...可能會有多d 人掛住你

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-31 05:01 PM 發表 查看引用來源

咁比你做我既sweetheart 喇...可能會有多d 人掛住你
:smile_24: 我唔要同甘多人分享你...我寧願唔得到你~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆