上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.7k

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-7-30 09:21 PM 發表
老婆姣騰騰!著住條跳舞裙仔返跳舞堂,搞到隔離屋個阿叔眼望望,一向同呢個阿叔都有打下招呼傾兩句,前日撞正同阿叔坐埋張䒷飲茶,阿叔話近排見你老婆打扮得好靚,成日見佢著住條短裙仔好省鏡喎!
我同阿叔講老婆學 ...
呢d相引死人.

http://www27.188channel.com/viewthread.php?tid=10354410&extra=page%3D1

笑兄~我都想睇相呀~~pm我呀

回覆 1# 的帖子

以前未必接受,而家發覺自己都好high  唔知係咪變態,但真係個感覺唔同以前...........

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-12 22:01 發表 查看引用來源
老婆冇出聲一陣,然後答左句............你地渣主意啦 :smile_47: :smile_47:

返到屋企老婆仲攤係床度,咁就推左阿叔入房,老婆只著住底褲睡衣,要除光佢話咁易,阿叔今次已經識得主動出手去渣老婆胸前兩大肉 ...
反而想知道阿嫂有乜感受 & 你兩公婆之後點回味番

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-8-16 04:03 PM 發表 查看引用來源

反而想知道阿嫂有乜感受 & 你兩公婆之後點回味番
好似尋晚同老婆扑野咁,一邊抽插一邊講返佢被阿叔屌既情境,老婆聽到我講已經high爆出哂水,猛叫我唔好停繼續講,不停咁叫我大大力屌,都唔知幾high幾回味..........

我仲問老婆點解會用狗仔式比阿叔插,而且全程都好似避免同阿叔有眼神接觸,莫非老婆都有怕羞之時!如果老婆肯面對阿叔睇住佢碌野點抽插出出入入,我諗可能仲high呀!

老婆平時都好9𠵱𠵱哦哦好9煩,就唯獨係上左床剝光佢衫褲,屌緊佢之時冇𠵱哦..........

c hing 好post~~
請繼續出post

亞嫂仲有無叫你揾亞叔再玩3P呀, C hing:smile_47: ?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2009-8-19 03:25 PM 發表
亞嫂仲有無叫你揾亞叔再玩3P呀, C hing:smile_47: ?
佢一定會繼續玩呀,,呢d一定會上引,,除非揾唔到對手車,,有對手一定會繼續唔會停

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆