上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  35.0k

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-28 08:29 PM 發表

我係制造機會比各位C兄護花呀!:smile_o12:                                                                                                                                                            ...
係喎
好偉大喎:smile_o01:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-28 08:29 PM 發表 查看引用來源

我係制造機會比各位C兄護花呀!:smile_o12:                                                                                                                                                            ...
用心良苦啊,c兄:smile_o09: 太愛你了

引用:
原帖由 kissbb2003 於 2009-7-28 08:33 PM 發表 查看引用來源

用心良苦啊,c兄:smile_o09: 太愛你了
唔好呀! 比男人說愛我,我會很唔好意思的!:smile_o05:       不如說陰勁的啦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-28 08:36 PM 發表 查看引用來源

唔好呀! 比男人說愛我,我會很唔好意思的!:smile_o05:       不如說陰勁的啦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
怕羞仔:smile_o11:

我20歲...未拍過拖...冇不良嗜好 ...有正當職業 , 最好唔煙唔酒......靚唔靚仔就唔知......但係應該唔醜既
興趣係打籃球..上網..睇戲..訓覺
想做個朋友既就add我啦
[email protected]

--P.21

andyli222 : hello~~今日又見到你~~你係我忠實fans喎~~~

vanlic : 入黎hea下 ?? 好呀~~~

kissbb2003 : 我一定會覆哂大家架嗎~~ 咁咪打多d字囉~~~

afoolwalker : 你就lazy~~ 我覆哂大家...仲話我懶~~咁唔理你架~~

Vanlic : 你真係好呀~~~ 我追post覆架~~ 都係你識體諒我~~ 好好呀你~~~:smile_o09:

--P.22

andywoei : 我報左日文 同 其他course呀~~ 哈哈~~

kissbb2003 : 我已經盡力架啦... 覆哂都冇誠意 ??? 嘔血...:smile_o16:

Vanlic : 你非常好呀~~

afoolwalker : 咁我咪要多謝你做"醜人" ?? 哈哈~~ 不過"邊個係人,邊個係鬼,我已經睇得出.."

bbq~gt : 好呀~~攪掂~~

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-28 08:48 PM 發表 查看引用來源
--P.21

andyli222 : hello~~今日又見到你~~你係我忠實fans喎~~~

kissbb2003 : 我一定會覆哂大家架嗎~~ 咁咪打多d字囉~~~

afoolwalker : 你就lazy~~ 我覆哂大家...仲話我懶 ...
嘩,嘜妳神出鬼沒嘅:smile_29:
突然彈出嚟,好難得啊:smile_o11:
妳做緊咩呀:smile_o06:

引用:
原帖由 bbq~gt 於 2009-7-28 08:44 PM 發表 查看引用來源
我20歲...未拍過拖...冇不良嗜好 ...有正當職業 , 最好唔煙唔酒......靚唔靚仔就唔知......但係應該唔醜既
興趣係打籃球..上網..睇戲..訓覺
想做個朋友既就add我啦
:smile_o13: Add埋我啦:smile_o05:

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-28 08:48 PM 發表
--P.21

afoolwalker : 你就lazy~~ 我覆哂大家...仲話我懶 ...
點解你唔試下用 "引用" 覆人呢???
咁樣你睇得又辛苦
人地又會睇到眼花:smile_30:

引用:
原帖由 Vanlic 於 28/7/2009 08:59 PM 發表 查看引用來源

點解你唔試下用 "引用" 覆人呢???
咁樣你睇得又辛苦
人地又會睇到眼花:smile_30:
大少:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆