上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  108.6k

各位(沈尋)船的師兄...下午好...:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-22 10:45 AM 發表 查看引用來源

凡事無絕對的...好多師兄有唔好的結果好多時都係因為個錢字...皆因他們所認識既都是在歡場工作的女子...我唔知你沈這個女子是做什麼工作...所以你要想想這個大陸女仔對錢的看法...而你又能否係金 ...
是朋友介紹的.... 我認識他時他在酒店做侍應...
我覺得他對錢唔係太重...認識他半年 連手機都冇叫我買過...
每次都係食飯同行街...

但好唔好彩佢d朋友今個月介紹左佢去第二到工作
去了xxxxx夜總會  做營業主管
唉....

引用:
原帖由 emiltcy 於 2009-9-22 02:56 PM 發表 查看引用來源

是朋友介紹的.... 我認識他時他在酒店做侍應...
我覺得他對錢唔係太重...認識他半年 連手機都冇叫我買過...
每次都係食飯同行街...

但好唔好彩佢d朋友今個月介紹左佢去第二到工作
去了xxxxx夜總會  做營業 ...
去到呢啲金錢主義的地方工作...誘惑大了...囡囡會否變質難以猜測...你慢慢觀察...其間你也多點關心她...呵護她...令她感覺到愛情的溫暖...得以讓你們的感情延續下去...

引用:
原帖由 emiltcy 於 2009-9-22 02:44 PM 發表 查看引用來源

咁快見家長?   

我果條船都係湖南開出
因為我果陣第一次去呢 d 地方, 我好檢點,冇毛手毛腳,之後就約出黎一齊玩,其間有上過佢屋企住,我亦都以禮相待,冇對佢做過 d 乜,佢開始對我有信心,咁就叫我陪佢返鄉下探佢媽媽囉!
我希望佢冇呃我......同埋係一個完美既結局 ,也祝各位師兄都有一個美好既結局!

我都講下我個故事先
三年前識左個潮州妹
佢爸媽都識我.成日叫個女問我幾時結婚
講明左冇錢擺酒,註冊先,第日有錢先擺酒
我以經一推再推,
但我呢排又識左條新女,不過呢條新女就成日出黎玩既
應該玩唔長,但就好有feel
有時真係左右做人難

引用:
原帖由 emiltcy 於 2009-9-22 02:44 PM 發表

咁快見家長?   

我果條船都係湖南開出
点解湖南甘多靓女?? 我係深圳识过几条都係湖南女,好靓!

各位乘坐鐵達尼號的師兄...早上好...:smile_o09:

引用:
原帖由 阿狼的故事 於 2009-9-23 02:23 AM 發表 查看引用來源

点解湖南甘多靓女?? 我係深圳识过几条都係湖南女,好靓!
我都覺湖南女仔靚d

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-22 03:41 PM 發表 查看引用來源

去到呢啲金錢主義的地方工作...誘惑大了...囡囡會否變質難以猜測...你慢慢觀察...其間你也多點關心她...呵護她...令她感覺到愛情的溫暖...得以讓你們的感情延續下去...:lovelines ...
唉.....
尋晚上左去
逗留冇耐佢已經聽左好多個電話...有講有笑
事後問佢...佢話係夜總會d客來的
我話我接受唔到..佢話冇辦法...d客問到又唔可以唔比
之後我就找借口早d返香港
到e家我個心仲係好唔舒服....

引用:
原帖由 emiltcy 於 2009-9-23 02:17 PM 發表 查看引用來源

唉.....
尋晚上左去
逗留冇耐佢已經聽左好多個電話...有講有笑
事後問佢...佢話係夜總會d客來的
我話我接受唔到..佢話冇辦法...d客問到又唔可以唔比
之後我就找借口早d返香港
到e家我個心仲係好唔舒服....
個心唔舒服就實有架啦...你不要太緊張...如果佢既行為係對辦...冇MUD古怪野...就唔好太多疑...佢做呢行實會接觸到好多客人...不能避免...你太緊張盞影響你倆之間的感情...同埋你倆相隔兩地...大家都唔知大家係度做緊MUD...如果唔講個信字...感情難以維持...既然你都識左佢咁耐...有一定的感情基礎...你應該選擇相信她吧...之後再逐步觀察便是了...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆