上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司微朋友會------part 8

收藏  |  訂閱
1.5k  24.6k

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-7-22 11:44 AM 發表 查看引用來源

hihi~
其實我只係知你係家姐~:smile_o05:
我應該點叫你好呀~:smile_o06:
叫我凡凡都ok呀!呢度好多人都係咁叫我的!

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-7-22 12:30 PM 發表 查看引用來源

冇銻粒....得膠粒 ...
:smile_22: :smile_22: 甘樣唔夠殺氣架WO

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-7-22 12:36 PM 發表 查看引用來源

叫我凡凡都ok呀!呢度好多人都係咁叫我的!
凡凡你好呀..我叫小妹呀 :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 12:25 PM 發表 查看引用來源

我都想呀~:smile_o05: :smile_o05: QQD五官好令我覺~~
喂...我地有時都唔駛約食晚飯架...大家咁近, 約食宵夜都得架喎
o係指定日子我可以鼠出黎

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 12:34 PM 發表 查看引用來源
:smile_41: 做麥DIU佢:smile_30: :smile_30:
我仲未了解...不過見佢又打我名, 有理冇理都diu 左先

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 12:37 PM 發表 查看引用來源

喂...我地有時都唔駛約食晚飯架...大家咁近, 約食宵夜都得架喎
o係指定日子我可以鼠出黎
:smile_o01: :smile_o01: 我尋晚先同YY雀仔澄澄宵完~
我都話隨時等你架..早餐午飯晚飯宵夜糖水~~~:smile_o05: :smile_o13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 12:39 PM 發表 查看引用來源

我仲未了解...不過見佢又打我名, 有理冇理都diu 左先
我幾時都話QQ:smile_o12: :smile_o12: 無得頂架

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 12:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: :smile_o01: 我尋晚先同YY雀仔澄澄宵完~
我都話隨時等你架..早餐午飯晚飯宵夜糖水~~~:smile_o05: :smile_o13:
係??

咁我返去睇下D 相擺撚左去邊先...宜家見到都眼9 冤呀

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 12:37 PM 發表 查看引用來源

凡凡你好呀..我叫小妹呀 :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
你好呀,小妹!
Nice to meet you~~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 12:41 PM 發表 查看引用來源

我幾時都話QQ:smile_o12: :smile_o12: 無得頂架
掂唔掂呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆