上一頁下一頁
發新話題

8月份巡視新場

收藏  |  訂閱
1.5k  39.7k

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-7-16 01:16 PM 發表 查看引用來源
巡視沙咀:2009年7月16日(星期四)
巡視沙灣:2009年7月18日(星期六)
再    巡:2009年7月20日(星期二)

時    間:17:30正式開始

地    點:深圳某中下檔次仁K場

費    用:50人仔到場吸氣即收
...
又巡:smile_o16:

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-7-16 01:16 PM 發表 查看引用來源
巡視沙咀:2009年7月16日(星期四)
巡視沙灣:2009年7月18日(星期六)

再    巡:2009年7月20日(星期二)

時    間:17:30正式開始

地    點:深圳某中下檔次仁K場

費    用:50人仔到場吸氣即收
          乜都唔包
         唔去支持都要俾50人仔:smile_38: :smile_38:
          所有費用平均計仔唔計女

強    制:睇六合彩
痴九筋!:smile_45::smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-7-20 12:14 發表 查看引用來源

中午好呀高老:smile_o15:
施公中午好:smile_38:

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-7-20 12:19 PM 發表 查看引用來源
痴九筋!:smile_45::smile_45::smile_45:
痴邊9條筋呀:smile_o11:

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-7-20 12:15 發表 查看引用來源
早呀膠鈕!:smile_15:
換機未?
早呀柴龙..:smile_38: .唔識用:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-7-20 12:21 PM 發表 查看引用來源
早呀龙..:smile_38: .唔識用:smile_13: :smile_13:  
柴玲大佬?:smile_30:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-7-20 12:20 發表 查看引用來源

係9斤塔脑斤:smile_38:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-7-20 12:20 PM 發表 查看引用來源

引用:
引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-7-20 12:19 PM 發表 查看引用來源
提早攪衛生,準備25號

引用:
回帖唔去支持都要俾50人仔

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-7-20 12:25 發表 查看引用來源

提早攪衛生,準備25號
中午好呀老顶..所尼..你尋日嘅短訊收到..不过我唔識用M8回返:smile_13: :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆