上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(第七回)留意第一頁活動詳情

收藏  |  訂閱
1.5k  28.1k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-8 06:34 PM 發表 查看引用來源
咁記住今晚講喎:smile_24: :smile_24:
同佢好好咁傾下呢個重任咁交比你喇

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-8 06:36 PM 發表 查看引用來源

我del左佢架喇..一黎就開cam比我睇..都估到唔迫好野:smile_30:
:smile_34: 等我去引區貼佢出黎先~~~
佢條 j 好靚架咩? 咁急不及待咁比人睇既

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-8 06:37 PM 發表 查看引用來源

有冷氣架嘛
我知啦
咁熱咪搞我:smile_15:
十月我報名:smile_35:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 8/7/2009 18:36 發表 查看引用來源

你唔一定要同我講既, 有時d 野搵個朋友傾下...講左出黎會比起屈住屈住舒服好多架, 雖然講左出黎對件冇任何既影響or幫助, 但自己係會舒服d 架, 發洩出黎啦
希望可以啦~:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-8 06:38 PM 發表 查看引用來源
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10082922&extra=page%3D1&frombbs=1
:smile_44:
睇左啦...同佢講話冇野睇嘛, 叫佢除左先啦

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-7-8 06:39 PM 發表 查看引用來源
我知啦
咁熱咪搞我:smile_15:
十月我報名:smile_35:
我都好怕熱架, 但我好鍾意打邊爐  
十月報名?? 堅定流呀?

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-8 06:39 PM 發表 查看引用來源
希望可以啦~:smile_24: :smile_24:
我相信你冇辦法去控制所有野, 但一定有辦法去令自己好過d 既

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 8/7/2009 18:41 發表 查看引用來源

我相信你冇辦法去控制所有野, 但一定有辦法去令自己好過d
諗嘢係諗兩面..不過有時身不由己~:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-8 18:38 發表 查看引用來源
http://www.188channel.com/viewth ... e%3D1&frombbs=1
:smile_44:
我建議妳唔好post哂佢個msn出來啦:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆