上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

老羊、有无睇FB騎師競跑!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-27 10:04 PM 發表 查看引用來源
老羊、有无睇FB騎師競跑!
無睇. 唔明?

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-28 12:36 AM 發表 查看引用來源

無睇. 唔明?
我已Share比你!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-28 01:09 AM 發表 查看引用來源

我已Share比你!
我揾到!

我近月非常之開心, 因戀上Facebook, 可以轉移陣地唔係係山仔, 係生果舖, 因為可以慳好多功夫, 可以直接發言. 因為馬友之多, 一定會多過山仔, 何妨可以知道對方回應那班粉腸是誰?

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-28 12:09 PM 發表 查看引用來源
我近月非常之開心, 因戀上Facebook, 可以轉移陣地唔係係山仔, 係生果舖, 因為可以慳好多功夫, 可以直接發言. 因為馬友之多, 一定會多過山仔, 何妨可以知道對方回應那班粉腸是誰?
呢條友屎到唔屎, 睇下來季有甚麼法寶.

附件

今次係第二次肥佬崔曝露保安部有黑名單, 網上監控的部門, 同樣香港政府都一樣有, 不過唔會出聲, 因為經濟關係, 有外商投資, 會影響香港經濟. 所以罵狄那, 共匪那些人以為罵得好乸過癮, 有事起黎你哋就會知甚麼一回事.

附件

市民在公眾地方講粗口,有機會觸犯《公安條例》的《公眾地方內擾亂秩序行為》條例,最高刑罰為罰款5千元及監禁1年

為甚麼係公眾地方講粗口, 迄今好少聽聞有立案, 其實好簡單, 皆因執法人員,甚至乎法官同條女上床都會講粗口架!

開鑼頭場預測:

財歡笑寶哥應唔會取, 不過同場童黨有馬, 四甲馬
智有心得如果請到亞拉上頭馬首選.
甜統路程雖合, 人丁單薄, 唔會咁易郁手, 為他人作嫁衣裳
阿姆利則揾寶哥哥上誠意十足十
超自然如揾亞拉再番擒三甲馬
悅悅友福雖有優惠券在手, 已經用過一次見效後, 要打番一個折頭, 應以兔仔鬆那隻為主力.

回覆 3289#  矮佬 的帖子
照現時黎睇, 亞羅開齋馬應唔會好冷, 因有亞拉肯上佢啲馬.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆