上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.3k

波盤 我愛你 :131: :131:

入camp 個日比你 玩1 Q

布托完場前搞掂左

引用:
原帖由 terV 於 2008-8-9 11:51 PM 發表

我以前都好憎,所以同friend有唔妥都係打場交算,打完交就會好番,不過自從睇完就對嗌交改觀:096: 仲愛上左嗌交:071:
唔關事。
係我覺得嗌到後期會變成純 DLM。

跟住D完LM,又再嘈過。

有時同d online 仔嘈 只會令自己更嬲。
佢就渣住一個歪理黎講。越講越冇引。

回覆 #3280 謝拉特 的帖子

成個收晒:098: :098:
過房先~!!!:046: :046:

cfm 左d賽果我 post 飛 :096:

回覆 #3285 銘爺 的帖子

10 mins 之後先好post呀!!!!

引用:
原帖由 aries221 於 2008-8-10 12:04 AM 發表
10 mins 之後先好post呀!!!!
等馬會派左錢 先post =.=

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-9 11:54 PM 發表
波盤 我愛你 :131: :131:

入camp 個日比你 玩1 Q
:044: 你話架.....仲有最好請我飲支啤酒

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-10 12:06 AM 發表

等馬會派左錢 先post =.=
今晚出多一場法甲...等等

阿波,聽日買三神都要有心理準備開心跳,你知馬會幾勁啦,可能佢真係知架,如果唔係佢邊會咁夠膽咁開呀,佢唔可以用做慈善嘅錢教飛,全世界想買三神嘅人都響馬會落注啦,同出面相差咁遠,不過我地梗係以賽績同近況去買波,我唔相信係咁黑暗嘅。

大陳唔係咁講過既咩?

咁條友仲up乜春。

仲有。冇人渣枝槍話唔跟大陳買打爆你個頭。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆