上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.3k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-9 11:33 PM 發表
大家入大陳房插bee bee 果條粉腸!!:046:  
我正有此意,驚大陳唔高興所以冇嘈,即去

唔係話我馬後炮,一早話左和左就好笑,樓主真係冇諗過和會點,佢推介人買讓球都可以輸少半,
但而家...:096: ...即係唔係話輸打贏要,但都唔駛叫人去安信借多少買,好易誤導人係中硬架嘛。
樓主,抵買還抵買,下次要諗諗係咪食到先?食唔到既,幾抵都係廢up...
就好似買菜咁,一蚊斤菜底嘛?不過放左幾日既,都咪鬼買啦!
唉,我自己本身就純粹拎呢場黎串姐,斷左都冇乜所謂啦,係碼可以係度落井下石...
但難為個d真係連棺材本呀、屋企人d錢呀、自己d錢呀都買埋落去...你可以話係個d人唔理智,
但我覺得係因為大家都對大數chen存在極大既信任,先會咁lor,但偏偏佢就係咁間接地害左唔少人...

條粉腸!!!!!

大家幫我叫叫主隊入波得唔得 :043:

英甲 22:00 87'下 [10] 哈德斯菲爾德 1 - 1 史托港 [乙4]

主隊入波我收成千。

去Dr.陳房..做大事

我條 8串225 和 好似 真係中過半數 :044: :044:

引用:
原帖由 謝拉特 於 2008-8-9 11:44 PM 發表
去Dr.陳房..做大事
我好憎嘈交。

唔多岩我,除非我真係好嬲好嬲 同埋條道理係我度。

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-9 11:48 PM 發表

我好憎嘈交。

已經嬲左....

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-9 11:48 PM 發表

我好憎嘈交。

我以前都好憎,所以同friend有唔妥都係打場交算,打完交就會好番,不過自從睇完[九品芝麻宮]就對嗌交改觀:096: 仲愛上左嗌交:071:

英冠 22:00 90'下 [19] 黑池 0 - 1 布里斯托城 [4]

羅埋全數...........................

90'下 [19] 黑池 0 - 1 布里斯托城 [4]
busy中..冇心情慶祝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆