上一頁下一頁
發新話題

[J-League] ███████沙煲路████行人路████肥叔路████西西路███████

收藏  |  訂閱
5.0k  177.9k

:036:

大王, 早呀, 耐心等待大王馬膽 :097:

引用:
原帖由 fraserku 於 2009-11-18 09:26 AM 發表 查看引用來源
大王, 早呀, 耐心等待大王馬膽 :097:
你中佐?
我想問你地會用大王馬膽點買法?
買咩彩池?
用幾$買?:023:

大王, 早晨, 好耐無見

引用:
原帖由 想好D 於 2009-11-18 10:12 AM 發表 查看引用來源
大王, 早晨, 好耐無見
你上佐岸呀?:026:

引用:
原帖由 賽馬大王 於 18/11/2009 10:04 AM 發表 查看引用來源

你中佐?
買咩彩池?
中左? 冇呀, 琴晚冇左幾百蚊...
通常咪買位置羅, 如果太熱就可能買多隻串 或 唔買...

引用:
原帖由 賽馬大王 於 2009-11-18 10:35 AM 發表 查看引用來源

你上佐岸呀?:026:
上身就有份:028: :028: 只不過最近好忙:034:

今日買一係飛算數.........一係3串1, 一係4串1....有兩場必拖.......1)SaWaDa主, 富明尼斯主:098:

引用:
原帖由 賽馬大王 於 2009-11-18 10:04 AM 發表 查看引用來源

你中佐?
買咩彩池?
賽馬大王:

早呀,我從未跟過買,因由馬季開始到現在,我只是玩了5個賽馬天,我買馬是隨緣, 只是申請了賽馬大王兄弟號碼後,便多看了各人在此的討論.

今日如你有心水, 通常我買的是$50元 place.    另外選一隻10倍左右的馬買$50元 PQ,共$100元正, 但PQ真是很難中.

獨嬴我就不感去買,因c9仔不是時常玩, 小注怡情,輸了也不會肉痛. 我看有網友買$500元獨嬴,我都好心寒. 因為現今$500元不是這麼容易搵,我丈夫也說賭錢的人會越買越大. 好恐怖.

引用:
原帖由 amyhk 於 2009-11-18 11:51 AM 發表 查看引用來源

賽馬大王:

早呀,我從未跟過買,因由馬季開始到現在,我只是玩了5個賽馬天,我買馬是隨緣, 只是申請了賽馬大王兄弟號碼後,便多看了各人在此的討論.

今日如你有心水, 通常我買的是$50元 place.    另外選一隻10 ...

amy 以小博大係方法
:036: :036: :036:
多謝支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆