上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.4k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-17 05:43 PM 發表 查看引用來源
尋日撞到我老公嘅大伯,當時我同朋友食緊lunch, 雖然唔想,但係始終都係老公嘅大伯,所以我都有起身過去同佢傾咗陣.....

大家可能會wonder見到老公嘅大伯點解會唔想打招呼?

其實係因為大概三年前,我同 ...
好FIT 咁身型
真係羨慕大伯
不過話返轉頭,其實個個男人望到靚女
都會打量佢除哂衫究竟係點樣
所以佢就算有打量你都正常不過
同埋你既身體,應該好快忘記左,因為O個下佢都唔識反應

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-17 05:43 PM 發表 查看引用來源
尋日撞到我老公嘅大伯,當時我同朋友食緊lunch, 雖然唔想,但係始終都係老公嘅大伯,所以我都有起身過去同佢傾咗陣.....

咁正既畫面,見過又好難唔記得既

人地唔係有意,算喇

引用:

比著我一定有非分之想

希望你呢度講完之後,可以令你真正釋懷。

更想你時運高,以後見唔到佢。

引用:

快樂人妻,繼續快樂下去:smile_38:

引用:

快樂人妻,繼續快樂下去:smile_38:

望到張相個乳雲邊好粉紅呀,好正呀人妻

簡直完美嘅body, nice
羡慕你老公

唔知係唔係因為老公唔喺到,自己一個人已經差唔多三個星期,個人開始emo, 亂諗野. 呢幾日諗返起好多以前嘅野. 今日整理緊D擺放咗喺客房衣櫃入邊嘅一D舊衣服嘅時候,搵到呢條裙.....令我諗返起有一次同ex去旅行.....

嗰次係我同ex, 同埋一個男仔朋友去加拿大kelowna旅行,我好記得嗰日係喺kelowna嘅第三日,嗰日嘅我就係穿住呢條裙.... 夜晚返到酒店一入到房ex已經開始手多多,我ex連我條裙都沒除就已經將我條底底除咗,正當佢準備入來嘅時候,忽然間聽到有人敲我哋房門....

我哋本來唔想理,但係門外嘅人繼續敲門,我ex沒辦法唯有走去門口問who is it, 原來係我哋個男仔朋友...佢話擰咗D酒過來想同我哋飲...

當時我坐喺床上邊不停擰頭同ex講我唔想,示意叫佢推咗佢個friend. 點知我ex竟然走埋我到細細聲同我講話佢friend啱啱失戀,唔想推,想陪下佢,然後就走去開門...

我唯有即刻拉返好自己條裙,好快咁將自己條底底收埋喺枕頭底,然後坐返好.....

個男仔朋友入到來....擰住兩枝紅酒同一枝blue label...我已經知嗰晚唔會有得二人世界...
之後嘅時間我就係喺沒穿底底,穿住條短裙嘅情況底下喺張床上面同佢哋飲酒.....我自己知自己事,當然盡量喺床上面翹住腳,用手遮住希望唔會走光俾個男仔朋友見到...

但係我ex....不停咁坐住張毯,又成日用手搭住我對腳,耐唔耐又摸我對腳,又話要幫我按摩對腳,其實係想借D意想擘開我對腳俾佢個朋友睇...

自己都衰嘅....本身已經俾ex搞到好想要,之後又飲咗D酒....自己都失咗理性......竟然肯就範,俾ex按對腳.....雖然我有配合我ex, 但係我都盡量做到好自然,唔會俾自己對腳擘得太開,每次都只限於好輕微咁張開,盡量將自己個身打側唔用正面對住個朋友,亦都會用手㩒實條裙...

不過就算係咁,個男仔朋友一定from here and there都已經望到我入邊...沒穿底底架啦.....
但係至少起碼我唔係擺到明擘大腳俾佢睇,自己個心都好過D...

不過飲到某個階段,我都已經對嗰晚之後嘅野沒咩記憶啦...之後嘅野已經好模糊....淨係記得自己之後瞓著咗都唔知...

到到我醒咗,只係見我ex同佢個男仔朋友已經停晒,模模糊糊聽到佢哋喺到傾緊計.....
之後我望一望自己,發現自己竟然呢個姿勢咁瞓喺到......

(案件重演)

個男仔朋友就坐喺床尾正正喺我前方位置.....

我先識醒覺,即刻縮開對腳,落床,然後去沖涼.....
第二朝見到個男仔朋友勁尷尬.....
佢兩個傾計嘅時候話佢哋兩個都斷晒片,對嗰晚嘅野沒晒記憶,又話唔知自己幾點返房,幾點瞓......

不過我唔知佢哋係唔係扮緊野,專登想我以為佢哋斷咗片咩都睇唔到啫.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆