上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

寫馬佬同係討論區內大把人認屎又認屁, 好似呢條寫馬佬縮頸仔就係一個例子, 又話認同呢一個馬販, 重話係佢老友, 誰知連呢一個馬販姓名都寫錯, 又事前寫呢隻馬將來係打吡馬, 亂七咁講一通. 我梗係係生果舖要踢爆佢.

賽前講到天花龍鳳都無乸用, 都要係賽前提出來, 一張真飛猶勝千言萬語, 連一張真飛都無, 就學人燒炮仗, 自暴其醜, 不自量力. 好似老劍又不同, 次次都以真飛同波飛上, 尤其是上波飛, 大部份以買大為主, 這都是一種心得之分享, 賭波勝算高係以買大為主.

附件

因近月才學識上Facebook,  係生果舖發言超過二百次數, 不過用應文發言只有這一次. 非常之高興, 能以外國言語回應.

附件

係討論區, 低能既人多不勝數, 這一個例子都唔知呢條粉腸講乜.

附件

一人有一個夢想 
兩人一起去分享 
三人唔可齊上床
一人作夢太淒涼
兩人不會太徬徨
三人好難咁理想

呢隻好心腸等到現時才試閘, 又俾條仆街仔擸上手, 有嘜依郁都要留意. 唔係夠時候唔會露面.

附件

一張真飛猶勝千言萬語, 好可惜, 又要等到六時前才可以再有得震. 波同馬不同, 可以事後孔明.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-26 12:30 PM 發表 查看引用來源
一張真飛猶勝千言萬語, 好可惜, 又要等到六時前才可以再有得震. 波同馬不同, 可以事後孔明.
我就惨D成日斷一关!損失5位數:046:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-26 01:41 PM 發表 查看引用來源

我就惨D成日斷一关!損失5位數:046:
始終都架仔半場波好賭, 半場開細周不時有. 6串1, 都要加多6串6, 呢6注係唔慳得.

附件

Ball 1.jpg (18.27 KB)

Ball 1.jpg

今日架仔啲波梗係我多咀提到大波狄娜, 所以開得鬼死咁大, 重係快射.

附件

Ball 6x6.jpg (30.61 KB)

Ball 6x6.jpg

一張波飛猶勝千言萬語, 無理由咁黑仔, 條6x6係半場44分內斷埋, 唔大鎚追六賭六角枉為難賭之人.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆