上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.0k

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-6-19 04:32 PM 發表

玉玉:131: :081: 我又要:096: :096: :096:  
你都中咗25000分啦 要都係我耍啦:071: :071: :071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-19 04:38 PM 發表

你都中咗25000分啦 要都係要我啦:071: :071: :071:
:131: :131: :131:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-6-19 04:40 PM 發表

:131: :131: :131:
:046: :046: 我仲以為我自己真係打錯tim :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-19 04:41 PM 發表

:046: :046: 我仲以為我自己真係打錯tim :096: :096:
妳的心聲!!
搵人要,,將你打包!!:096: :097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-19 11:17 AM 發表
尋人 尋人
本人現正找尋一名貌似吳孟達嘅中國籍男子 以下係佢嘅資料 如有發現請在此留言 :096: :096: :096: :097: :097: :097: :071: :071: :071:
tc6060

尊貴樓主
http://www.188channel.com/ ...
今朝去開個會啫...駛唔駛尋人呀??:043: :043:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-19 04:54 PM 發表

今朝去開個會啫...駛唔駛尋人呀??:043: :043:
同你玩吓啫 :122:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-6-19 04:53 PM 發表

妳的心聲!!
搵人要,,將你打包!!:096: :097:
快d奉上你嘅心水啦 :071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-19 05:25 PM 發表

快d奉上你嘅心水啦 :071:
我奉上我嘅下半生得唔得呀:131:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-19 06:01 PM 發表

我奉上我嘅下半生得唔得呀:131:
我驚冇人會要:030: :071:

回覆 #3259 howard1323 的帖子

:096: :096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆