上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  419.6k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-4-15 21:29 發表 查看引用來源
剛係顏色酒店門前見一件高跟白絲短裙輕中唔錯,好快俾叔叔截胡,好似上咗酒店開波,黑短裙高跟,有手足經過又見到唔該fact check 係咪長駐? 似乎係好耐無見嘅囡囡~ ...
幾條女都係對面足仔啲女,冇得撈,落嚟搵錢,全部3魚,酒店房上,房細但叫有涼沖,快上快落,比去足仔又要按又要熟先有得食叫平一半 但年紀都around
三十幾到四張

引用:
原帖由 ratratman 於 2020-4-15 22:20 發表 查看引用來源

幾條女都係對面足仔啲女,冇得撈,落嚟搵錢,全部3魚,酒店房上,房細但叫有涼沖,快上快落,比去足仔又要按又要熟先有得食叫平一半 但年紀都around
三十幾到四張 ...
其實講來講去 ,1仔真系性價比。谷精上腦米企企 中意刺激神秘足仔lo

引用:
原帖由 ratratman 於 2020-4-15 22:20 發表 查看引用來源

三十幾到四張 ...
企大OK D足嫂我都認得晒,有幾件企番大K原位另有三件企過對面,唯獨有一件叫做食得過比較生面口,但又好似見過,就係咁嘅原因先有叔叔搶食,證明呢件係最好樣同比較生面口,可能都係足嫂但好耐冇返落黎。呢D時世三魚都OK喇

回覆 3253# YuanYuan 的帖子

系丫,大部份就糸平時企對足仔門口個幾個,無咩特別。。。。。

回覆 3250# YuanYuan 的帖子

最低胸露哂對波個件嗎。。。。

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-4-16 01:56 發表 查看引用來源
最低胸露哂對波個件嗎。。。。
露半球短褲仔個件矮腳虎冇乜興趣,連行過D叔斧都唔理佢,得一件短裙套裝較為好D有人上,其他都見慣見熟。

其實嗰幾個足嫂只係裝扮好啲,又快上快落,如果太平盛世咁既價同服務,當時大家根本不屑一顧,現在乜都冇,當然驚為天人

引用:
原帖由 ratratman 於 2020-4-16 13:53 發表 查看引用來源
其實嗰幾個足嫂只係裝扮好啲,又快上快落,如果太平盛世咁既價同服務,當時大家根本不屑一顧,現在乜都冇,當然驚為天人
上一仔四五魚D質素都差唔多,好就話啫,屌兩次分分鍾跌一千蚊條鳩都赤能埋!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-4-16 18:41 發表 查看引用來源

上一仔四五魚D質素都差唔多,好就話啫,屌兩次分分鍾跌一千蚊條鳩都赤能埋!!!
一仔肯定有得屌wo. 足仔有得屌 開天殺價!

回覆 3256# YuanYuan 的帖子

套裝糸最搶眼。。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆