上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.3k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-17 05:43 PM 發表 查看引用來源
尋日撞到我老公嘅大伯,當時我同朋友食緊lunch, 雖然唔想,但係始終都係老公嘅大伯,所以我都有起身過去同佢傾咗陣.....

大家可能會wonder見到老公嘅大伯點解會唔想打招呼?

其實係因為大概三年前,我同 ...
XX啊,大伯我呀
我唔知你會上嚟呢度架。
其實我已經唔記得咗你嘅光豬豬喇,
好多謝你宜家俾我重溫:smile_47::smile_47::smile_47:

事情過左去就吾好諗太多啦😇都吾係你問題😉😉😉

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-17 05:43 PM 發表 查看引用來源
尋日撞到我老公嘅大伯,當時我同朋友食緊lunch, 雖然唔想,但係始終都係老公嘅大伯,所以我都有起身過去同佢傾咗陣.....

請問有無得走花花?

道咗歉就算啦

嘩,好完美呢

引用:

唔希望見到下聞...

身形同對波都幾Ok 大佰心內想

引用:
尋日撞到我老公�大伯,當時我同朋友食緊lunch, 雖然唔想,但係始終都係老公�大伯,所以我都有起身過去同佢傾咗陣.....

大家可能會wonder見到老公�大伯點解會唔想打招呼?

年紀大,冇乜記性,可能佢都唔記得啦!雖然機會微D,事關咁‘正’,nice body! 如果可以有原圖就爽😜, May I have one pls! 

引用:
原帖由 5236452364 於 2018-4-17 09:52 PM 發表 查看引用來源

請問有無得走花花?
你係人唔係,知唔知呢件過去對當時人造成幾大陰影

你問得出呢種問題就代表你停留喺肛門期

大伯都好難忘記你。。
你body 咁正,又點會忘記你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆