上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.2k

包膠~上星期去銅記泰按
睇6台有廣告, 見未去過, 上去試下~銅記得一間, 上到去好正氣好光掹~

按左幾年泰按推油, 第一次試 , 技C 無開背(即係鋪毛巾係你上壓全身) 一黎就搽油~:smile_44:
拍1 無力~ 搽油, 同無按過一樣~因為連開背都無
睇得6台上去, 都預左有拍2  技C 唔識英文. 同我講3魚ALL,, 我見咁抵即去馬. 可惜. . . 技C無技巧 無互動 最後無出到就放棄啦~ 我都無心機~
換埋3出黎~ 比$時 佢舉起5隻手指 話Five! 唔係3魚 , 意思3魚係佢袋~ (可能3魚落樓~係我太天真)
經過一番雞同鴨講, 最後佢用埋GOGO TRANSLATE~ :smile_39: 最後4魚落樓~

最後 拍1 都唔掂~ 我會black list

孫悟空道,樓下做多左個招牌。
少女用有限廣東話招呼
冷氣依舊涼快。
技師年齡比之前年輕
潔淨情度不錯
其餘留待師兄們探索

引用:
原帖由 Samsamtann 於 2019-8-9 02:08 PM 發表 查看引用來源
啱啱琴日去開炮台山做嘢 上6台睇吓泰按 有間同北角中間嘅泰按 見好耐冇食過飛機餐就搵來試吓 part 1 都唔錯喎都按倒我背同腰比較緊嗰啲位 
Part 2 臨尾半個鐘要唔要 加埋七魚 算啦見都谷咗咁耐咁就範 唔係死chok 有玩吓袋底 又啜lin 又俾我指插 佢好濕吓😆 跟住就發射咗 ...
北角泰按7魚?好貴喎!
去灣仔邪泰都係5魚左右!
正泰一小時2百至220!

近日有沒有泰骨友上2樓?
仲有冇查得咁嚴?
有冇小小鹹,多多趣?

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-8-19 01:39 PM 發表 查看引用來源
仲有冇查得咁嚴?
有冇小小鹹,多多趣?
炳文兄呢排去開邊頭

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-8-19 01:39 PM 發表 查看引用來源
仲有冇查得咁嚴?
有冇小小鹹,多多趣?
炳文兄呢排去開邊頭

引用:
原帖由 supermanjack 於 2019-8-19 01:45 PM 發表 查看引用來源

炳文兄呢排去開邊頭
呢期多數上3樓,2O0一小時,小鹹小趣!
偶爾也去西灣河!$300連機場稅45分鐘!
呢個帖接近2年,有師兄接捧,可以光榮退役!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
正確,有個大媽,可不理,另外兩個都算後生,一個進取,一個抓小費!

引用:
仲有冇查得咁嚴?
有冇小小鹹,多多趣?
最近去,貨色唔太好。等轉貨。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆