上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.4k

唔係喎 D舊相真係睇唔到 想J下都唔得

引用:
原帖由 Sam35 於 2018-4-14 12:20 PM 發表 查看引用來源
唔係喎 D舊相真係睇唔到 想J下都唔得
唔知postimage發生咗咩問題,有沒邊位猛男可以幫我研究下係咩事同解決辦法?本人妻或者會禮尚往來嘅 =P

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-14 04:55 PM 發表 查看引用來源

唔知postimage發生咗咩問題,有沒邊位猛男可以幫我研究下係咩事同解決辦法?本人妻或者會禮尚往來嘅 =P
Postimage 的確好似幾個月就會delete相。其實用Google drive share link or imgur 比較穩

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-14 04:55 PM 發表 查看引用來源

唔知postimage發生咗咩問題,有沒邊位猛男可以幫我研究下係咩事同解決辦法?本人妻或者會禮尚往來� =P
為左我地JJ既福利 轉google放相
睇唔番之前果d相 唯有谷多幾日

尋日撞到我老公嘅大伯,當時我同朋友食緊lunch, 雖然唔想,但係始終都係老公嘅大伯,所以我都有起身過去同佢傾咗陣.....

大家可能會wonder見到老公嘅大伯點解會唔想打招呼?

其實係因為大概三年前,我同老公都仲係拍緊拖未結婚. 我老公由美國回流返香港之後就買咗層樓同佢父母一齊住,係同我結咗婚之後先再買另外一層同我搬出去住. 所以嗰時我以女朋友身份已經成日會過去sleep over, 佢父母已經當咗我係佢哋半邊女,所以嗰時大家都已經慣咗我成日過去sleep over.

期間我老公大伯好似係因為搞緊離婚,唔知未搵到地方搬定係點(具體情況唔係太記得) 所以喺我老公到住咗兩個星期左右. 雖然多咗個陌生男人喺到係沒咁方便,但係因為佢大伯有佢自己間房,而我哋又有我哋自己master bedroom同自己廁所嘅關係,所以我照常都會上去sleep over.

有一日朝早我老公帶咗佢daddy同媽咪出去飲茶同睇醫生,因為我哋前嗰晚好夜先返,所以我老公叫我唔洗去,等我可以休息多D.....我嗰日瞓醒之後如常咁起身沖涼,我喺老公到因為自己有獨立廁所,所以一向都沒鎖門嘅需要,加上我嗰日以為個個都出晒去沒人喺屋企,所以我照常沒鎖門就沖涼....但係就係咁就出事了......

正當我沖完涼,啱啱打開shower門出去之際....
廁所門忽然打開,老公大伯衝咗入來.......我呆咗,完全唔識反應,赤裸裸咁企咗喺大伯面前3-4秒先識得擰轉面用手遮住自己. 大伯同樣亦都呆咗望住我2-3秒先講咗句 "死啦 對唔住對唔住" 然後先柵門出返去.........

我自己仲企咗喺到,唔相信what just actually happened?.....不停咁問自己 我啱啱係唔係真係全身光脫脫咁俾老公嘅大伯睇晒?

我要過咗陣我先realized我真係俾佢睇晒全相,我唔敢出去面對佢,但係同一時間我好驚我老公同佢daddy媽咪隨時返來,萬一佢大伯喺佢哋面前同我解釋咪死?我真係唔想俾老公知,唔通俾老公知 "喂 你未來老婆,我,啱啱全身光脫脫咁企喺你大伯面前俾佢睇晒"咁呀?:smile_27:

正喺我徬徨緊嘅時候,大伯敲門,我仲好記得佢同我講咩.....
"XX啊,大伯對唔住呀 我唔知你過咗來,大伯以為係X仔來,我有野唔懂所以要問佢,大伯係粗人唔識禮義唔識敲門,不過大伯唔係有心希望你原諒大伯啊"

我淨係識回應一句 "哦".....
除此之外,我仲可以講咩?

呢件事到宜家我老公都仲唔知,而發生呢件事之後,為咗避開佢大伯,我亦都沒再過去sleep over. 直到大伯搵到地方搬咗之後我先敢再上老公到.... 而我亦都係去到我哋結婚嗰晚先再見返佢大伯....

每次見返佢都令到我覺得好醜,想搵窿捐,我承認我平時係enjoy走光俾陌生人睇,但係俾自己或者老公嘅親戚見到自己全裸嘅感覺完全唔同,我淨係可以用嘔心同搵窿捐來形容......

尋日見返佢,我唔敢講佢對我有任何非份之想,我唔知我係唔係自己偏見,但係同佢傾計嘅時候,到到我坐返埋位,我都總係覺得佢嘅眼神帶有打量緊我嘅成份.....總之每次諗返起呢件事我都會好emotional, 尋日全日我都神不守舍咁,今朝連gym都沒心情做....好想同人講,但係咁多年來我又唔可以同身邊任何人講......

唯有自己set cam....案件重演,喺呢到講....
希望講咗出來會舒服D....

https://imgur.com/a/SND8v

我諗當日老公個大伯見到嘅,應該同呢張相差唔多一模一樣吧.......

睇過你真身咁完美身型,點可以冇非份之想,又白又滑

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-17 05:43 PM 發表 查看引用來源
尋日撞到我老公嘅大伯,當時我同朋友食緊lunch, 雖然唔想,但係始終都係老公嘅大伯,所以我都有起身過去同佢傾咗陣.....

其實係因為大概三年前,我同 ...
大伯睇完,到現在同妳一樣不能刪除的記憶,因為實在太美艷body, 不論有否著衫在大伯面前,他一定把當時記憶重新投放在妳現有身上。

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-17 05:43 PM 發表 查看引用來源

其實係因為大概三年前,我同 ...
雖然對妳係陰影,希望妳快d放開。
同埋雖然好似好衰,不過我要多謝大伯同妳發生過個次既incident,令妳案件重演,我現有機會欣賞妳咁靚既身。妳胸型好靚,腰又纖細,腿又靚,真係冇得彈。次次睇相都好羨慕妳老公。

搵人要入廁所搵架咩???似係有心裝你喎

過左去不要放在心,我會聽你心聲,把心事都話出來吧!點講都唔想係親人面前有呢d事情發生。😚😚無事既,不過你身材咁好你大伯都算忍得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆