上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.2k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-23 09:17 AM 發表 查看引用來源

拿, 拿, 九號波啦! 天文台長連圖都劃埋, 長條型七彩色的香腸都擺埋出黎, 問你哋怕未?
拿拿拿、食埋偉哥扯到衡十号比你睇:096::096::071::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-23 09:43 AM 發表 查看引用來源

拿拿拿、食埋偉哥扯到衡十号比你睇:096::096::071::071:
大哥, 你已經退左休, 應賴理她是掛甚麼波, 最重要還是有波可賭, 繼續贏波.

過去的還是會過去, 以前的只屬於以前, 不是屬於現在, 怎可能成日以前事不忘, 後事之師作為提醒人們記住過去的教訓, 人們會進步的. 現時只有美國佬心口還長有一縶毛, 野性還未除.

今日的走位, 不一定是明日排位, 有的是走鬼.
今日的圖片, 不一定是明日意圖, 有的是企圖.
今日的晨操, 不一定是明日神操, 有的是人操.
今日的時速, 不一定是明日步速, 有的是氣谷.
今日的人事, 不一定是明日同事, 有的是銀事.
令日的賠率, 不一定是明日玉津, 無佢就會仆.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-23 09:49 AM 發表 查看引用來源

大哥, 你已經退左休, 應賴理她是掛甚麼波, 最重要還是有波可賭, 繼續贏波.
老羊、我仲有排捱、茶水部需要我冲靚茶:096:

沒有她, 沒有今日我, 也沒有明天的你, 地球老祖一開始時已經係萬物身上放下一個不變的程式, 就是一代一代傳下去.
前事不忘, 後事之師係要提醒後人不要忘記以前的故事, 要痛改前非, 才能配合老祖的程式, 一代一代傳下去.
老祖都好公平, 以前奴隸制, 又令黑人唱出好聽之衷歌, 又利用有長腳之優可跑長途, 有力的腿可跑出田徑優越成績, 最不得了的是賜黑人一支如張飛一支丈八蛇茅. 所以萬事都是公平的, 係要你從那一個角度去看而已.

慘!掛住寫愛情故事吾記得買日本仔大!半場我已睇3.5大有4.3倍!:046:

呢隻係上季暑期吹水馬世界紀錄, 上季贏馬時都係揾到屎到唔屎那條小屎上馬, 都可以跑出1.21.79超幾班時間,再出再贏, 以現時評分還有上升時間, 如揾好人上馬, 除小屎外,必定要留意動向.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-23 08:59 PM 發表 查看引用來源
呢隻係上季暑期吹水馬世界紀錄, 上季贏馬時都係揾到屎到唔屎那條小屎上馬, 都可以跑出1.21.79超幾班時間,再出再贏, 以現時評分還有上升時間, 如揾好人上馬, 除小屎外,必定要留意動向.
千四最好、如報谷草1650也要睇住!

世界都市上季無影又無交保謢費, 都可以以19倍爆冷,時間差到不得了都可以贏馬, 最重要一點就係大熱門係何拉, 與拉同矮仔關係, 唔洗問阿貴都知道係代交保謢費.  何妨口孖寶又係老何接番. 其實最重要係條仆街仔當日有一隻唔輸得隻馬出賽, 這就是重點. 呢隻都市評分唔差, 來季唔會再有機會爆冷, 應熱食.      

附件

老羊、在生菓的發言、遇着橫蠻的黃絲点講都吾入腦、我都不敢講道理!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆