上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.6k

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-28 17:18 發表 查看引用來源

琴晚你唔係打邊爐咩:028:
係呀,今日無節目喇

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-28 05:10 PM 發表 查看引用來源

唔緊要啦....舊既唔去新既唔黎嘛
係ar...新既係邊ar~~快D黎la~哈~~
o個時同佢一齊超差ar ma...
洗我錢唔緊要...唔好打我low...:026:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 05:20 PM 發表 查看引用來源

暴力男+軟飯男??:044:

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-28 05:18 PM 發表 查看引用來源

你就好啦:023:

我今晚要做節..無得去街街:029:
唔緊要la~做節有好野食~補返~~:036:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 05:20 PM 發表 查看引用來源

唔係掛..咁衰既男仔都有既?

咁你地分開咗..真係一D都唔駛唔開心

係一件好事呀:023:

羊羊..狼仔其實唔錯架..唸唸佢:096:

最多BEAR送條狗帶俾你..綁住佢:122:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-28 05:19 PM 發表 查看引用來源

係呀,今日無節目喇
落雨都無野玩啦:028:

超悶:029:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 05:24 PM 發表 查看引用來源

唔緊要la~做節有好野食~補返~~:036:
咁又係...不過BEAR病緊..咩都食唔到:028:

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-28 05:24 PM 發表 查看引用來源

唔係掛..咁衰既男仔都有既?

咁你地分開咗..真係一D都唔駛唔開心

係一件好事呀:023:

羊羊..狼仔其實唔錯架..唸唸佢:096:

最多BEAR送條狗帶俾你..綁住佢:122:
佢係miki ga...羊唔夠膽同佢搶..:096:
羊仲想去玩..唔想死住..kekeke:096:

即係我唔介意佢用我錢..o個時我份工搵到...
但係點解我對佢唔算差ar..做咩打我jar...
佢打過我2次..最後一次我走係因為佢星我一巴...星到我流鼻血low..
返到屋企我塊面腫左一個星期...我媽咪差D想999拉佢low

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 05:27 PM 發表 查看引用來源

佢係miki ga...羊唔夠膽同佢搶..:096:
羊仲想去玩..唔想死住..kekeke:096:
咁WILL仔囉:096:

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-28 17:25 發表 查看引用來源

落雨都無野玩啦:028:

超悶:029:
算啦,我今日都係一個人去行下街街把啦:029: :029:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆