上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-21 12:28 AM 發表 查看引用來源
君君既可觀性係好大架~我保證:096: :096:
聽日落黎帶你去睇e生:096:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-21 12:30 AM 發表 查看引用來源

會唔會...其實係......嚇暈0左:096:  
nono~~你又吳會左啦:131:

引用:
原帖由 blasi 於 2009-5-21 12:29 AM 發表 查看引用來源

好多boy 比冰冰電:028:wor at here:034:
好彩我着咗便利雨衣,如果唔係唔止:028: 重会有陣燶味tim 阿,冰冰對眼watt 數係比美核电廠,唔小心比佢电親輕則三云唔見七魄,重則化為灰燼.....

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-21 12:32 AM 發表 查看引用來源

nono~~你又吳會左啦:131:
來自facebook0既一個test結果...

魅力指數95%。自信是你的最大魅力,非常有風度,從不斤斤計較。你的魅力自然散發,沒有任何的虛偽與做作,讓異性不自覺地想要接近你,但又害怕遭到你的拒絕。你外在的氣質、裝束永遠像一束明亮的光,吸引著異性的視線。

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-21 12:35 AM 發表 查看引用來源

來自facebook0既一個test結果...

魅力指數95%。自信是你的最大魅力,非常有風度,從不斤斤計較。你的魅力自然散發,沒有任何的虛偽與做作,讓異性不自覺地想要接近你,但又害怕遭到你的拒絕。你外在的氣質、裝 ...
係咪呢係咪呢!!!:098:

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-21 12:31 AM 發表 查看引用來源

狼仔做咩連張相都換埋:023:
load 唔到張相?

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-21 12:27 AM 發表 查看引用來源

你要黎搵套俾你著呀:098:
我要好妟先黎倒:029: ~我靜係想黎見bearbear:027:

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-21 12:31 AM 發表 查看引用來源

狼仔做咩連張相都換埋:023:
免得比你地意淫~

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-21 12:37 AM 發表 查看引用來源
我要好妟先黎倒:029: ~我靜係想黎見bearbear:027:
好呀...BEAR都想見CELIA:027:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-21 12:35 AM 發表 查看引用來源

好彩我着咗便利雨衣,如果唔係唔止:028: 重会有陣燶味tim 阿,冰冰對眼watt 數係比美核电廠,唔小心比佢电親輕則三云唔見七魄,重則化為灰燼.....
:030: 咁我對眼仲驚人過0的蛇女喎...
咁電眼0個0的叫咩:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆