上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.0k

兩場美職真係大唔出樣:026: 好彩冇買:098:

車車咁快有一萬分?利害!:036:

兩場美職我估細波,但冇買:096: :096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-6-19 10:57 AM 發表
車車咁快有一萬分?利害!:036:
呢一萬分係玉仔比架 :071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-19 11:05 AM 發表

援交少女?:044: :027: :131:

引用:
原帖由 基斯^(oo)^ 於 2008-6-19 11:10 AM 發表

援交少女?:044: :027: :131:
唔怕話你知 玉仔同我係有非一般嘅交情:096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-19 11:05 AM 發表

玉仔!:044: 我又要10000分玉哥仔....我要:087: :083:

尋人 尋人
本人現正找尋一名貌似吳孟達嘅中國籍男子 以下係佢嘅資料 如有發現請在此留言 :096: :096: :096: :097: :097: :097: :071: :071: :071:
tc6060

尊貴樓主

足球投注

UID 1602617
精華 0
積分 13622
帖子 8535
現金 10 U幣
存款 11122448 U幣
報價次數 0 次
閱讀權限 65
註冊 2006-9-12
狀態 離線

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-19 11:17 AM 發表
尋人 尋人
本人現正找尋一名貌似吳孟達嘅中國籍男子 以下係佢嘅資料 如有發現請在此留言 :096: :096: :096: :097: :097: :097: :071: :071: :071:
tc6060

尊貴樓主
http://www.188channel.com/ ...
係呀佢話比10萬分比你:036:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-6-19 11:19 AM 發表

係呀佢話比10萬分比你:036:
而家唔使佢比啦:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆