上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

呢隻喜盈盈分道揚鑣, 以公証行先, 盈盈行後, 童黨有隻落係何老涼處, 唔好令亞興哥難做, 照睇喜盈盈有飛會係真波.
睇吓呢條七頭, 話比老友聽唔洗買, 誰先跑出來. 即時無晒表情, 連頭馬都唔去拉.

附件

凸出同突出係有分別. 凸出係名詞, 突出係動詞. 又係賽前理論同結果不一樣, 都係六月想雪.

附件

還未有報名前, 應唔洗理會寫馬佬寫甚麼, 因為賽前寫乜都係東扯西扯, 今日寫呢個, 明天寫那個. 慳得則慳, 永不表錯情.

又有一隻勁減分33既馬來季出現, 不過係還未交入場費. 亞呂有一部份馬眾伴親離, 唔知搞乜傢伙, 唔知是否同小妹有關?

附件

買左6分鐘:096::096:

怕姐今夜又通頂, 英聯盃揀幾隊強弱隊半場波膽過其關, 借路滴, 拿波李, 西維耳先入為主, 半場波胆無雞走.

呢隻長途好手, 翱翔萬里雖無左亞滇, 都有朝一日見到亞滇出現馬場, 可以放心投注.

附件

些路滴咁快4球!好咯:096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-23 12:39 AM 發表 查看引用來源
些路滴咁快4球!好咯:096:
我已加注走地4:1, 5:1.

又收$:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆