上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.6k

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-9-4 10:07 PM 發表 查看引用來源

YES,一切在心中:071: :071:

條荗利乜都唔知就响度也文也武,真係笑佢唔知,話佢驚佢受唔住走去燒炭,搞到我無啦啦做左殺人兇手就該燴囉:096: :096: :096:
哈 ~~~ 話時話 條粉皮 有辣到你咩 講佢既 :030: :044:  佢係抽我水姐 :092:
依d 粉皮 唔屎都冇用啦 :041:

2料今晚都要KEEP 住丫!!!

引用:
原帖由 2料王 於 4/9/2010 22:31 發表 查看引用來源

哈 ~~~ 話時話 條粉皮 有辣到你咩 講佢既 :030: :044:  佢係抽我水姐 :092:
依d 粉皮 唔屎都冇用啦 :041:
你去發記個檔口就睇到:071: :071:

引用:
原帖由 owenchun11 於 2010-9-4 10:17 PM 發表 查看引用來源
:027:做CD ROM做得多
得閒回下:041:
哈 ~~~ 少有
啱嘴形既 得閒既咪同我地傾2句嗎 :027: 我地講求實際的 :023:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-9-4 10:34 PM 發表 查看引用來源

你去發記個檔口就睇到:071: :071:
一陣過去 望望
我睇左第二場 問你少少嘢 一陣你 CHECK PM :036:

引用:
原帖由 2料王 於 4/9/2010 22:39 發表 查看引用來源

一陣過去 望望
我睇左第二場 問你少少嘢 一陣你 CHECK PM :036:
okok:041:

支持下2料兄先

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-9-4 10:42 PM 發表 查看引用來源

okok:041:
PM 左
查爾頓2隊 半場 1粒都冇 唉 真失望  :026:

引用:
原帖由 2料王 於 4/9/2010 22:54 發表 查看引用來源

PM 左
已覆:086: :097:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-4 10:54 PM 發表 查看引用來源

PM 左
一陣就有架哪:041::098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆