上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.6k

引用:
原帖由 2料王 於 4/9/2010 21:48 發表 查看引用來源

澳職 場大 好易中 :096:  多謝你la 師父
係d乜乜過氣黃以為我同你只係單向嘅啫,講真係老友嘅,有好野一定冇收埋:045: :071: :098:

回覆 1# 2料王 的帖子

:023:支持二料 繼續殺呀:036:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-9-4 09:57 PM 發表 查看引用來源
:023:支持二料 繼續殺呀:036:
THANKS!!! 路路

華素爾 [0] 對 高車士打 [0] 客勝 @1.76- x 3注:098:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-9-4 09:52 PM 發表 查看引用來源

係d乜乜過氣黃以為我同你只係單向嘅啫,講真係老友嘅,有好野一定冇收埋:045: :071: :098:
跳 個條7頭皮 :092:  上次比我一隻手指 KO左啦 :086: 洗諗理佢 :034:
我同你 唔洗講嘢啦 :045:  今季馬仔一定整番條過600倍既過關比你 我講既 :086:  :084:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-4 10:03 PM 發表 查看引用來源

跳 個條7頭皮 :092:  上次比我一隻手指 KO左啦 :086: 洗諗理佢 :034:
我同你 唔洗講嘢啦 :045:  今季馬仔一定整番條過600倍既過關比你 我講既 :086:  :084:
2料:036:

引用:
原帖由 owenchun11 於 2010-9-4 10:05 PM 發表 查看引用來源

2料:036:
Hello ~ owen :041:

引用:
原帖由 2料王 於 4/9/2010 22:03 發表 查看引用來源

YES,一切在心中:071: :071:

條荗利乜都唔知就响度也文也武,真係笑佢唔知,話佢驚佢受唔住走去燒炭,搞到我無啦啦做左殺人兇手就該燴囉:096: :096: :096:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-4 10:06 PM 發表 查看引用來源

Hello ~ owen :041:
:027:做CD ROM做得多
得閒回下:041:

引用:
原帖由 checss12345 於 4/9/2010 19:52 發表 查看引用來源
andy....聽日開鑼啦~~are u ready?
e家先蒲頭,你都算對得我住囉:096: :096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆