上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  74.0k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-18 18:33 發表 查看引用來源
邊個有錢..就邊個嬴....:smile_o08:
:smile_o12: Yes,賽車係鬥燒銀纸,院長,西貢同你嗰邊都有幾個好出名車手架,有大X,X雞,仲有XX雞,之前仲有大儍…,你識吾識:smile_41:

引用:
原帖由 leo20054012 於 2010-11-18 06:43 PM 發表 查看引用來源
99% ........甘我唯有搵個老友試下.......................

試左先啦~你有任何問題/進展~歡迎你上來同我地討論呀:smile_15:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-18 06:38 PM 發表 查看引用來源
我想講句...重要的是你們之間的關係,你又何需介懷呢?
同人做襟兄弟家陣好難受

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-18 18:37 發表 查看引用來源

其實做老正好難搵食~多數都係邪骨~你搵個老友去點你條女~問下佢有冇邪野玩~試探下就知啦~你係度估估下都冇答案啦~係咪:smile_38:

仲有佢叫你吾好上去~佢可能有古惑:smile_38:  
有能力的話就叫佢吾好做,找份正職,如佢又喜欢你,也不應計較以前,沒能力的話你試左又點呀:smile_39:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-18 06:47 PM 發表 查看引用來源

希望D股生性D, 好少少放多少, 之後返大陸買兩層樓, 佢地話每個月只供千幾蚊, 放租比人都有1000個月, 我見佢屋企附近個城好多樓起緊, 年初賣2000一個平, 半年後已經3000一個平...唔怪得呢個城越整越靚...
吾好太倚賴股票~我怕你太急~大注買四五線股~到時就恨錯難返了~始終股票市場既錢吾易賺~你吾好以為d股票日日係咁升就以為好多人賺錢~好多人都係得個睇字~輸既人多的是~只是好多人鍾意報喜不報憂~面子問題罷了~:smile_38:

又要閃啦:smile_43:

引用:
原帖由 leo20054012 於 2010-11-18 06:52 PM 發表 查看引用來源

同人做襟兄弟家陣好難受

既然接受吾到~就更加要查探一下了~:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-18 06:56 PM 發表 查看引用來源

吾好太倚賴股票~我怕你太急~大注買四五線股~到時就恨錯難返了~始終股票市場既錢吾易賺~你吾好以為d股票日日係咁升就以為好多人賺錢~好多人都係得個睇字~輸既人多的是~只是好多人鍾意報喜不報憂~面子問題 ...
龍兄你放心, 我四五線跟一線的比例係1比10, 唔怕 :smile_34:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-18 06:57 PM 發表 查看引用來源
又要閃啦:smile_43:
再見 :smile_o07:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-18 06:55 PM 發表 查看引用來源
有能力的話就叫佢吾好做,找份正職,如佢又喜欢你,也不應計較以前,沒能力的話你試左又點呀:smile_39:
有能力就吾佢吾好做~如果知係邪~沒能力的話而你又接受吾到~可以選擇離開佢囉~好過係度估估下麻:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆