上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

《靚紫荊》

正宗搵食馬、上季尾輸卅馬位但又無傷病、睇進度!

官迫民反

其實早在演藝畢業禮時, 學牛已經叫囂, 官迫民反, 要震英哥下台, 又已經有交叉手學生對準林鄭, 不過鋼條林見招拆招.

林鄭見狀, 兩條大腿向兩邊一郁, 即時:
靚仔, 你怕你係新手, 老娘一啲都唔怕你, 你, 你, 你放馬過來. 不過怕你係新手, 怕你半天都找不到對地方, 要我扶你進來架!

附件

[url=][/url]                                         

民反
早在演畢業禮學生上台時, 有位女同學以一陽指向震英哥, 不過震英還是能知大體, 烚熟狗頭咁款, 即時回應: 小妹妹, 我一柱擎天多年前, 一竅夕陽已無能, 可否借妳一陽指, 助我龍筋伸一伸.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-21 08:05 PM 發表 查看引用來源
http://blogcity.me/image/blog/btn_blog_06.gif" border="0">                                         

http://img.stheadline.com/headline/blog/album_photos/45/2/24294 ...
民反 早在演畢業禮學生上台時, 有位女同學以一陽指向震英哥, 不過震英還是能知大體, 烚熟狗頭咁款, 即時回應: 小妹妹, 我一柱擎天多年前, 一竅夕陽已無能, 可否借妳一陽指, 助我龍筋伸一伸.

附件

人莫知其子之惡, 只知別人的詬病,
父母覺得子女童年時最可愛,
丈夫覺得妻子年老時可跑馬拉松
人民總覺得政府橫蠻無理
政府總覺得人民刁難難理
地產商覺得揾銀有餘未盡
市民總覺得樓層越起越高
富人望長生不老有輪迴日
窮人希望下一世唔好預佢
各人都有一個夢想
日思夜想夜長夢多

人莫知其子之惡, 只知別人的垢病, 三子之父母還不是熱淚盈眶.
養不教 父之過, 敎不嚴, 未落鹽. 女之錯, 無嚕嗦, 管不嚴, 睇咸片.

附件

天下父母愛子女, 大部份要天許半天, 只問動機, 不問是非, 人之常情.

這一刻共同渡過, 關心我愛護我,
Oh! Hard times, come again no more.
你暖的心在燃亮我, 支撐我照亮我
Oh! Hard times, come again no more.

世事無絕對, 乜野事情都會發生, 不要忘記買保險, 一世受用架!

附件

相思一夜窗前夢
閒愁夜長夢又多
多情卻被無情累
人生自古誰無死
獨抱濃愁無好夢
好夢屢屢夢成空
天意從來高難問
那有能力勝天神

呢隻百步穿雲係仆街仔嫡系馬, 有飛無飛都要留意.

附件

《埼豐》

上季得个近字、祈望今季降班千六可報捷!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆