上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-7-15 01:13 AM 發表 查看引用來源

無事!
好彩雪綾姐姐無事姐!嚇得我呀!:smile_27:
『三陽插入』好似好好玩! :smile_40:
發哥不如同我一齊試下!

引用:
原帖由 Hellobunny 於 2012-7-15 02:55 AM 發表 查看引用來源

好彩雪綾姐姐無事姐!嚇得我呀!:smile_27:
『三陽插入』好似好好玩! :smile_40:
發哥不如同我一齊試下!
這個‥‥‥ 我自已都唔識分身,點玩!

回覆 3190# 的帖子

:smile_30: :smile_30: :smile_30: 無咁嚴重

引用:
原帖由 michiyo6366896 於 2012-7-15 01:58 AM 發表 查看引用來源
我都想要一套珍藏版,唔知可唔可以呢!發哥

可以,但閣下要想辦法PM我。
facebook都可以。

引用:
原帖由 timfor 於 2012-7-15 01:25 AM 發表 查看引用來源
:smile_30:
I like ALL your stories and here I have only 1 word, thanks
多謝!

引用:
原帖由 spamna 於 2012-7-15 12:00 AM 發表 查看引用來源

開頭一段要聲明:如有心臟病,孕婦或對血腥過敏人士,留意以下文字。
你試想想…割開陰道,已經好殘忍,總要起傷口度抽插……好痛苦…好痛楚,不能形容呢?

太血腥的強姦,女人固然痛不欲生,男人看到血肉模糊的陰部,亦大失性趣!:smile_42:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-7-15 01:27 AM 發表 查看引用來源

‥‥‥
‥‥‥

引用:
原帖由 Ronaldo55655 於 2012-7-15 01:26 AM 發表 查看引用來源
投票先~
女主角
Vivian
男主角
劉sir啦梗係
男配角
你老豆劉七
女配角
奈兒可以嗎?
最喜歡
明朝古惑仔=]
發哥多謝你呀:)
多謝你給我很多很多年欣賞好文章的機會!
我是一個潛水會員皆因個陣講過等到發 ...
多謝俊仔的投票!
一個月後PM提我!或係facebook提我!

引用:
原帖由 劉三貴 於 2012-7-15 03:04 AM 發表 查看引用來源

太血腥的強姦,女人固然痛不欲生,男人看到血肉模糊的陰部,亦大失性趣!:smile_42:
已更改!

引用:
原帖由 劉金發粉絲 於 2012-7-15 01:31 AM 發表 查看引用來源
終於看到大結局la,發哥貼完文會否呼一口氣。連載小說真的好考耐性,心機。你會放自己一個暑假還是繼續不眠不休作非色情吸血三姊妹呢?以後讀者們是否都在Facebook上和你聊天,等貼下一部文才回香討
當然可以在 facebook跟我聊天!
應該會繼續寫,因為讀者等著看!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆