上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.8k

回覆 310# 的帖子

大家好... 入黎頂一頂先..

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 09:46 PM 發表 查看引用來源

無50分用唔到短消息功能:smile_38:
原來這樣,知了,謝謝…這樣我會加把勁的了:smile_34:
人生有幾多個十年丫…那下次預我一份

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-6-28 09:51 PM 發表 查看引用來源

星期二晚是否夠人:smile_o06:
你想來:smile_41: 可以呀

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-28 10:11 PM 發表 查看引用來源

等睇碟or電視做
我要去睇herry porter呀~~有冇人去睇呀:smile_38:
我去2位:smile_38: 幾時呀~

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-28 22:11 發表 查看引用來源

等睇碟or電視做
我要去睇herry porter呀~~有冇人去睇呀:smile_38:
我睇我睇,我都好鍾意睇!!

引用:
原帖由 hughug 於 2009-6-28 10:12 PM 發表 查看引用來源
大家好... 入黎頂一頂先..
究竟你去30嗎:smile_41:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 21:47 發表 查看引用來源

有緣自然會相遇:smile_30:
HAHAHAHA~~就算有緣去到,都唔知你係邊個啦!!! 咁我明天開始日日都去先...

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-28 10:35 PM 發表 查看引用來源

HAHAHAHA~~就算有緣去到,都唔知你係邊個啦!!! 咁我明天開始日日都去先...
禁又唔洗 下星期禁忙, 唔會去啦,收工即回家休息:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 21:49 發表 查看引用來源

平幾多,幾錢張:smile_40:
其實你知唔知去太古城睇戲係平D架,平日都好似平15-20元架!!

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 22:37 發表 查看引用來源

禁又唔洗 下星期禁忙, 唔會去啦,收工即回家休息:smile_38:
好彩啫... ...咁下次先啦!!!:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆