上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(67)

收藏  |  訂閱
1.6k  39.1k

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-6-19 11:45 AM 發表 查看引用來源

諗你都唔好諗呀...

呢度...除左上左岸去左開發大西北果個pk之外..sorry ..係vk..仲有女入黎咩:smile_o06:
set 到咁高...........咩新人都入唔到嚟:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-6-19 11:45 AM 發表 查看引用來源

諗你都唔好諗呀...

呢度...除左上左岸去左開發大西北果個pk之外..sorry ..係vk..仲有女入黎咩:smile_o06:
嘩!你嫌命長呀…?:smile_o04:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-6-19 11:53 AM 發表 查看引用來源

嘩!你嫌命長呀…?:smile_o04:
口快快姐...有咩得罪...大人不記小人過既:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-6-19 11:54 AM 發表 查看引用來源

口快快姐...有咩得罪...大人不記小人過既:smile_o13: :smile_o13:
但系佢唔系大人, 又唔系小人.....佢系女人....:smile_o04:

小心女人....小心女人.....

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-6-19 11:56 AM 發表 查看引用來源

但系佢唔系大人, 又唔系小人.....佢系女人....:smile_o04:

小心女人....小心女人.....
咁我係唔係死梗ga啦:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2009-6-19 11:53 AM 發表 查看引用來源

set 到咁高...........咩新人都入唔到嚟:smile_39: :smile_39:
佢唔想大家响道識新囡囡呀 :smile_38:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-6-19 11:57 AM 發表 查看引用來源

咁我係唔係死梗ga啦:smile_o06: :smile_o06:
又唔使既.....請曬我地食飯就無事嫁喇

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-6-19 11:57 AM 發表 查看引用來源

自己做定身後事:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-6-19 11:45 發表 查看引用來源

諗你都唔好諗呀...

第二句我咩都睇唔到.:smile_30:

你做啲嘢啦:smile_38:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2009-6-19 11:53 AM 發表 查看引用來源

依家想識新人,唯有去其他舖啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆