上一頁下一頁
發新話題

11/07 黃江潮會disco party / 8月22日 蒲俠派對威文生日disco party

收藏  |  訂閱
354  13.2k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-8 11:50 AM 發表 查看引用來源

因為比人攻擊得太勁!! 所以刪除左!!!:smile_30: :smile_30:

我幫過一兩句!! 不過 D 人打橫黎講!! :smile_39:

冷兄講教育人地就鬧楊利偉搞到佢地無得叫雞!!:smile_42:
依度d人係咁嫁啦..0係度亂up又唔使負責任又唔會比人點相..

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-8 11:51 AM 發表 查看引用來源

講 SZ 皇后大道單野!!!:smile_38:
果晚真係可怕...如果我0係度實死硬

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-8 11:52 AM 發表 查看引用來源

仲以為你份工唔洗 OT!!:smile_14:
你真係說笑.....我份工出名日日OT..只有多與少既分別...:smile_13:

引用:
原帖由 ma_wai 於 2009-7-8 06:19 PM 發表 查看引用來源
Suday re-open la , inside safety but my friend caught by KO outside loss rmb 5000.
不嬲門外都好危險嫁啦....一直以黎D公安做野都係0係新地外圍捉人...

不過都係捉大陸女多...大陸仔次...香港人基本上都唔會點搞

我試過一次同朋友同3個大陸女仔在門外...比公安截住...3條女即時被帶走..我同朋友被公安問了兩句(禮貌唔差)....就放走.....

我當時都好冷靜仲識笑...但一走左之後就驚到仆街....因為我果時成身都係:smile_44: ....:smile_27:

你朋友是男的嗎? 那他真的倒楣了...

不過如果新地外圍連男都捉...睇怕真係有排唔會去了

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-8 08:10 PM 發表 查看引用來源

依度d人係咁嫁啦..0係度亂up又唔使負責任又唔會比人點相..
老粗又多:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-8 08:10 PM 發表 查看引用來源

果晚真係可怕...如果我0係度實死硬
簡直係 838 事件重現!!!:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-8 08:11 PM 發表 查看引用來源

你真係說笑.....我份工出名日日OT..只有多與少既分別...:smile_13:
我真係以為你無 OT!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-8 08:19 PM 發表 查看引用來源

不嬲門外都好危險嫁啦....一直以黎D公安做野都係0係新地外圍捉人...

不過都係捉大陸女多...大陸仔次...香港人基本上都唔會點搞

我試過一次同朋友同3個大陸女仔在門外...比公安截住...3條女即時被帶走. ...
似以前 SZ D 場!! 出面一定比公安捉!!!

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-8 08:50 PM 發表 查看引用來源

似以前 SZ D 場!! 出面一定比公安捉!!!
D公安真係好搵到仆街....2500-3000蚊一位....一晚閒閒地捉幾十人...

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-8 08:48 PM 發表 查看引用來源

我真係以為你無 OT!!:smile_30: :smile_30:
邊有你咁爽丫...哈哈~~

好耐冇食飯了...下周約你:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆