上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  95.8k

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-2 10:56 AM 發表

石哥仔你咁好歌喉嘅突然~~~~
為你寫詩..為你填詞..為你做不可能的事:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-2 10:53 AM 發表 查看引用來源

蕩氣迥腸~嘩~~好勁嘅形容詞,今晚佢睇到就一定好得戚~~~~
我地都冇咁誇張掛~~~只係大家都好珍惜對方,好珍惜呢份感情,都好興幸我地一直都冇變,不過佢真係從來未對我發過脾氣~~~
佢無對你發過脾氣,呢樣野真係值得加分,最重要仲係重視同埋珍惜.

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-2 11:00 AM 發表 查看引用來源

no la~just ok~!!我只係引板一粒小沙~:smile_40:
唔算小喇,你睇咁多人追你個板,就知你係幾咁受歡迎

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-2 11:00 AM 發表 查看引用來源

我明0既......咁即是其實你愛0既係老婆,只係肉體上滿足唔到你囉.
男人將性愛分得太開,可以愛0既係一個,上床又另一個,
有時諗下都幾恐怖,始終靈慾一致係最好0既,但現實往往殘酷.

我曾經睇過呢度有篇帖講,男人 ...
我都睇過有個case係女方因為車禍之後行動不便,男方二話不說同佢結婚,之後女方仲唔可以同佢做愛,女方叫佢離開佢,搵過第二個,個男仔話'我同你一齊唔一定要有呢樣野,我唔會介意,你都唔好再擺係心,我會同你一齊行人生之後嘅每一步~~~'
果份承担同愛係好偉大~~~~~~

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-2 11:04 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 我好細個ga ja..我個時先都未出齊...唔係好有印象:smile_44:
你扮晒野呀!!細成點呀??呢首歌10年多d咋喎,唔通你得10歲多d??

引用:
原帖由 biggun 於 2009-6-2 10:50 AM 發表 查看引用來源

好感謝妳咁認真拒絕.可想而知妳男友多幸福,有個性感兼漂亮又忠心的女友,願妳出入平安、長做長有、高潮迭起、水流不止:smile_o05: :smile_o09: :smile_o06: :smile_o11: :smile_o15: :smile_o01: :smile_o07: :smil ...
哈哈哈~你好鬼攪笑~!!多謝你0既祝福!!

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-2 11:02 AM 發表 查看引用來源

我睇完田心妹0既回應,反而係想起張學友首"你的名字我的姓氏"

曾經說過 尋覓愛情
就像天與地別離和重聚過程
而我跟你 平靜旅程
並沒有驚心也沒動魄的情境

只需要 當天邊海角競賽追逐時
可跟你 安躺於家 ...
好多謝你地呀~~~我又眼濕濕嘞~~~~:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-2 11:02 AM 發表 查看引用來源

我睇完田心妹0既回應,反而係想起張學友首"你的名字我的姓氏"

曾經說過 尋覓愛情
就像天與地別離和重聚過程
而我跟你 平靜旅程
並沒有驚心也沒動魄的情境

只需要 當天邊海角競賽追逐時
可跟你 安躺於家 ...
回腸蕩氣???? :smile_47: :smile_47: :smile_47:  
你的淫賤, 我的性事

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-2 11:09 AM 發表 查看引用來源

好多謝你地呀~~~我又眼濕濕嘞~~~~:smile_24: :smile_24:
眼都濕濕????? :smile_47: :smile_47:

引用:

我明0既......咁即是其實你愛0既係老婆,只係肉體上滿足唔到你囉.
男人將性愛分得太開,可以愛0既係一個,上床又另一個,
有時諗下都幾恐怖,始終靈慾一致係最好0既,但現實往往殘酷.

我曾經睇過呢度有篇帖講,男人 ...
咁又唔會,我同老婆做愛,車她時,我真係用心的,我亦未曾試過和她做愛但想著另外一個..,其實我覺得咁樣棧搞到自己分心,扯唔起都有份!

我都希望可以靈欲一致,我可以夠膽講,獲得這種經驗的男人,多數不會偷食!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆